Γιάννενα: Σε λειτουργία από σήμερα,το πρώτο πρατήριο φυσικού αερίου Γιάννενα: Σε λειτουργία από σήμερα,το πρώτο πρατήριο φυσικού αερίου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Σε λειτουργία από σήμερα,το πρώτο πρατήριο φυσικού αερίου

Γιάννενα: Σε λειτουργία από σήμερα,το πρώτο πρατήριο φυσικού αερίου

Από σήμερα Δευτέρα 20 Μαΐου τα Αστικά ΚΤΕΛ των Ιωαννίνων θα κυκλοφορούν και με Λεωφορεία Φυσικού Αερίου,καθώς θα τεθεί σε λειτουργία το πρώτο πρατήριο φυσικού αερίου στα Γιάννενα, το οποίο είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας που υπήρξε μεταξύ της ΔΕΠΑ και του Αστικού ΚΤΕΛ

.Ο Γιαννιώτης Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υόδομών κ. Θάνος Βούρδας,επισκέφθηκε χθες τις εγκαταστάσεις της ΔΕΠΑ στο αμαξοστάσιο του Αστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων. "Με μεγάλη χαρά σήμερα επισκέφθηκα το Αμαξοστάσιο των Αστικών ΚΤΕΛ Ιωαννίνων .

 Ένα αμαξοστάσιο πρότυπο με σύγχρονα οχήματα και εγκαταστάσεις και πολλαπλές λειτουργίες τόσο για την εξυπηρέτηση κοινωνικά ευάλωτων ομάδων όσο και την τουριστική λειτουργία της περιοχής. Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρό του , κ. Στέφανο Μουστακλή. 

Σε συνεργασία με τη ΔΕΠΑ και το Υπουργείο Περιβάλλοντος υλοποιήθηκε ένα σημαντικό έργο. Νέα εποχή για της αστικές συγκοινωνίες της πόλης των Ιωαννίνων. 

Νέα εποχή για τα Αστικά ΚΤΕΛ που πρέπει να κάνουν αυτό το βήμα πρότυπο ανάπτυξης μέσα στο νέο , σύγχρονο θεσμικό πλαίσιο που από κοινού διαμορφώσαμε",ανέφερε σε δήλωση του οκ. Βούρδας.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Σε λειτουργία από σήμερα,το πρώτο πρατήριο φυσικού αερίου
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 5528864964793675556
Σχόλια
item