Ευθείες απειλές Ρουβίκωνα στους δικαστές που θα αποφασίσουν για άδεια στον Κουφοντίνα

Ευθείες απειλές Ρουβίκωνα στους δικαστές που θα αποφασίσουν για άδεια στον Κουφοντίνα

Ευθείες απειλές προς τους δικαστές του τριμελούς συμβουλίου πλημμελειοδικών Βόλου που θα κρίνουν εντός της εβδομάδας την χορήγηση ή μη άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα εξαπολύει μέσω facebook το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα Γιώργος Καλαϊτζίδης. 

Όπως λέει, αναρτώντας παράλληλα και κοινή του φωτογραφία με τον Κουφοντίνα, «οι τρεις συγκεκριμένοι δικαστές του Βόλου θα πάρουν μια απόφαση που θα επηρεάσει άμεσα την ζωή του Δημήτρη, την ζωή τη δικιά μας και την ζωή την δικιά τους», και προαναγγέλει ευθέως κύκλο αίματος αν η απόφαση που θα λάβουν δεν θα είναι θετική ως προς το αίτημα της χορήγησης άδειας, αφού γράφει: «Ελπίζω να μην κόψουν αυτό το κόκκινο νήμα. Γιατί αν το κάνουν, όλα θα κοκκινίσουν». 

Υπενθυμίζεται ότι ο «Λουκάς» της 17 Νοέμβρη, καταδικασμένος έντεκα φορές σε ισόβια, κάνει απεργία πείνας μετά την απόρριψη του αιτήματός του να πάρει άδεια από τις φυλακές. 


Σημειώνεται ότι προ της χορήγησης της πρώτης άδειας που είχε λάβει, ο Κουφοντίνας είχε κάνει και πάλι απεργία πείνας, ενώ ομάδες «αλληλέγγυων» είχαν προχωρήσει σε μπαράζ καταδρομικών επιχειρήσεων με αίτημα να δοθεί άδεια στον Κουφοντίνα. 

Το πλήρες κείμενο της ανάρτησης του Καλαϊτζίδη ακολουθεί: 

Αυτήν την Πέμπτη το τριμελές συμβούλιο πλημμελειοδικών Βόλου θα αποφασίσει εάν θα έχουμε τον πρώτο νεκρό απεργό πείνας στην Ελλάδα.Η υγεία του Δημήτρη Κουφοντίνα είναι ήδη πολύ επιβαρυμένη και είναι ζήτημα αν θα αντέξει τις επόμενες μέρες.


Οι τρείς συγκεκριμένοι δικαστές του Βόλου θα πάρουν μια απόφαση που θα επηρεάσει άμεσα την ζωή του Δημήτρη την ζωή την δικιά μας και την ζωή την δικιά τους.Ελπίζω να μην κόψουν αυτό το κόκκινο νήμα.Γιατί αν το κάνουν όλα θα κοκκινίσουν.
Δείτε την πρώτη ανάρτηση του Καλαϊτζίδη:

 
Μία ώρα αργότερα, επανήλθε αναρτώντας στο facebook μια φωτογραφία του με τον Κουφοντίνα με το μήνυμα «Ψυχή βαθιά». Δείτε την ανάρτηση:  


epirusblog.gr
5 of 5
Ευθείες απειλές Ρουβίκωνα στους δικαστές που θα αποφασίσουν για άδεια στον Κουφοντίνα
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 3528667934929880713
item