Κλόε και Κόρτνι Καρντάσιαν με μικροσκοπικά μπικίνι (φώτο)

Κλόε και Κόρτνι Καρντάσιαν με μικροσκοπικά μπικίνι (φώτο)
Όταν φέρεις ένα επώνυμο που λέγεται Καρντάσιαν, τότε ξέρεις ότι δεν υπάρχουν πολλά που δε μπορείς να κάνεις. 
Δεν υπάρχουν για παράδειγμα παραλίες εξωτικές που δεν τις έχεις επισκεφτεί τουλάχιστον μια φορά. Να, για παράδειγμα η Κόρτνι και η Κλόε Καρντάσιαν πήραν μια πλειάδα από φίλες τους και ταξίδεψαν σε κάποιες.
Πιο συγκεκριμένα, βρέθηκαν για ολιγοήμερες διακοπές στα νησιά Τουρκς και Κάικος, όπου έχουν ξαναπάει αρκετές φορές στο παρελθόν, αν θυμηθούμε αντίστοιχες αναρτήσεις στο Instagram. Γι΄αυτές είναι σαν το δικό μας Λουτράκι.
Σε αυτή την εξόρμηση γυναικείας υπόθεσης, έβγαλαν άφθονες φωτογραφίες με τα μπραζίλιαν τους και βίντεο σαφώς που τα ανάρτησαν. 
Στην τελευταία ανάρτηση που έκανε η Κλόε Καρντάσιαν στο προφίλ της, τη βλέπουμε μαζί με την Κόρτνι πάνω στο σκάφος. Οι δυο τους ποζάρουν με τα μικροσκοπικά τους μπικίνι και η Κλόε έχει βάλει και μια φωτογραφία από 10 χρόνια πριν.
Είναι ακριβώς η ίδια πόζα και οι διαφορές είναι εμφανείς. Αυτό που βλέπουμε είναι ότι περισσότερο μίκρυναν, παρά μεγάλωσαν σε αυτά τα 10 χρόνια. 
Δείχνουν σε καταπληκτική κατάσταση. Η Κλόε ακόμα περισσότερο που μοιάζει να ξεπέρασε τα προσωπικά της ζητήματα και βγήκε με αυτοπεποίθηση με ένα μικροσκοπικό μπραζίλιαν στην παραλία.
epirusblog.gr
5 of 5
Κλόε και Κόρτνι Καρντάσιαν με μικροσκοπικά μπικίνι (φώτο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4344684722917123248
item