Αυτό είναι το προσκλητήριο γάμου Τζώρτζογλου-Μαριόλα (Εικόνα)

Αυτό είναι το προσκλητήριο γάμου Τζώρτζογλου-Μαριόλα (Εικόνα)
Το ζευγάρι σήμερα άρχισε να τα μοιράζει και η χαρά του ήταν μεγάλη που δεν θα μπορούσε να μην τη μοιραστεί με τους followers του στο instagram.
Οι δύο ερωτευμένοι, εδώ και καιρό έχουν αποφασίσει πως θέλουν ο γάμος τους να γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι στην όμορφη Κρήτη, σε έναν τόπο που αγαπούν πολύ και οι δύο. Μάλιστα, το πάρτι για τον γάμο τους θα γίνει σε μία… δοξασμένη παραλία της Μεγαλονήσου.
Πρόκειται για την παραλία του Σταυρού, στα Χανιά της Κρήτης, όπου θα αναβιώσουν σκηνές-σταθμοί στην ιστορία του παγκόσμιου κινηματογράφου, μιας και εκεί είχαν γίνει τα γυρίσματα της ταινίας «Αλέξης Ζορμπάς» όπου ο Άλαν Μπέιτς με τον Άντονι Κουίν είχαν χορέψει το θρυλικό συρτάκι που έγινε… διάσημο παγκοσμίως.
Εκεί λοιπόν, σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, θα ενώσουν για πάντα τις ζωές τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων.
Το ζευγάρι είναι μαζί αρκετό καιρό και από την πρώτη στιγμή ένιωσαν πως είχαν βρει ο ένας στο πρόσωπο του άλλου το άλλο του μισό. Έτσι, ήταν προδιαγεγραμμένη η πορεία του προς τα σκαλιά της εκκλησίας.
Τώρα λοιπόν μπαίνουν στην τελική ευθεία αφού ήρθε η στιγμή να μοιράσουν στους δικούς τους ανθρώπους, φίλους και συγγενείς, τα προσκλητήρια προκειμένου να μοιραστούν μαζί τους αυτή την τόσο ευτυχισμένη στιγμή τους. 

epirusblog.gr
5 of 5
Αυτό είναι το προσκλητήριο γάμου Τζώρτζογλου-Μαριόλα (Εικόνα)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2907741575618048532
item