Μαρία Κορινθίου: Η καθημερινότητα στο σπίτι με την κόρη της Ισμήνη

Μαρία Κορινθίου: Η καθημερινότητα στο σπίτι με την κόρη της Ισμήνη
Η Μαρία Κορινθίου εκτός από μια σέξι παρουσία της εγχώριας showbiz αλλά και μία άκρως ταλαντούχα ηθοποιός, αποτελεί πάνω απ’ όλα μια αφοσιωμένη μαμά!
Η κόρη της Ισμήνη, την οποία έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη, είναι όλη της η ζωή και πάντα βρίσκει χρόνο να τον περάσει μαζί της. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό People μιλάει για την μονάκριβη κόρη της…
Θέλω να αφήσουμε τη Μαρία Κορινθίου του θεάτρου, του κινηματογράφου, του Instagram και να μιλήσουμε για την καθημερινότητα της Μαρίας.
Η καθημερινότητά μου μεταβάλλεται κάθε χρόνο ανάλογα με τις υποχρεώσεις και το πρόγραμμα της Ισμήνης. Μέχρι να γίνει η κόρη μου 6 ετών ήμουν σπίτι μαζί της. 
Είχα μόνο θέατρο και καμία άλλη επαγγελματική υποχρέωση. Μόλις την κοίμιζα, έκανα πρόβες. 
Πλέον, μπορώ να κάνω πολλά πράγματα όσον αφορά τα επαγγελματικά μου, αλλά δεν παύω να είμαι και μια μαμά που θα σηκωθεί κάθε μέρα στις 6.30 το πρωί, θα ετοιμάσει το παιδί της για το σχολείο και θα το βάλει στο σχολικό. 
Από τις 8.00 μέχρι τις 4.00, που η Ισμήνη είναι στο σχολείο, θα κανονίσω να βάλω όλα τα ραντεβού για τη δουλειά μου. 
Στις 4.00 είμαι πάντα στο σπίτι για να την παραλάβω, να της μαγειρέψω και να κάτσουμε να διαβάσουμε.
Τώρα που η Ισμήνη αντιλαμβάνεται ότι οι γονείς της είναι αναγνωρίσιμοι, πώς το διαχειρίζεται στο μυαλουδάκι της;
Όταν ήταν πιο μικρή και μας ρωτούσε «Τι είναι ηθοποιός;» της έλεγα πως είναι αυτός που λέει παραμύθια στον κόσμο. 
Η Ισμήνη αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για να γράψω το παιδικό βιβλίο με τίτλο Η Παραμυθοποιός, το οποίο θα κυκλοφορήσει τέλη Μαΐου από τις Εκδόσεις Υδροπλάνο. 
Η συγκεκριμένη ιστορία έχει διαλόγους και ατάκες που έχουν ειπωθεί από μένα και την Ισμήνη. Μάλιστα, μέρος των εικονογραφήσεων του βιβλίου το έχει επιμεληθεί η ίδια η Ισμήνη και είμαι πολύ περήφανη για αυτό. 
Επιστρέφοντας σε αυτό που με ρώτησες, θυμάμαι πως όταν ήταν πιο μικρή και ο κόσμος ερχόταν και προσπαθούσε να την προσεγγίσει δεν της άρεσε καθόλου. 
Δεν μπορούσε να διαχειριστεί το πώς κάποιοι άνθρωποι που θαυμάζουν τη μαμά και τον μπαμπά της μπορούν να έρχονται να της μιλάνε. 
Ακόμα και στον δρόμο, όταν έβλεπε φωτογράφους, τους φώναζε και κρυβόταν. Δεν τους ήθελε καθόλου. 
Εμείς, ως γονείς, οφείλαμε να την προστατέψουμε και είχαμε εξαρχής στείλει επιστολή στα περιοδικά να μη φαίνεται το παιδί. Αυτό ήταν κάτι που σεβάστηκαν τα ΜΜΕ.
Σε λίγους μήνες θα γίνει 11 ετών. Πώς αντιμετωπίζει το κομμάτι της αναγνωρισιμότητάς σας;
Τα τελευταία δύο χρόνια αντιλαμβάνεται πολλά πράγματα. Κάποια στιγμή έπεσε στα χέρια της ένα περιοδικό όπου ήμασταν όλοι μαζί και εκείνη είχε pixels στο πρόσωπο και την ενόχλησε. Μου είπε «Γιατί το δικό μου πρόσωπο είναι θολό;». 
Το πήρε σαν απόρριψη, αλλά της εξήγησα πώς έχουν τα πράγματα και ότι όλο αυτό γίνεται για να την προστατέψουμε. 
Της φάνηκε περίεργο όταν πήγε ο Γιάννης στο σχολείο της και τον χαιρέτησαν οι συμμαθήτριές της. 
Τις κοιτούσε περίεργα και όταν την πήρε να φύγουν του είπε «Είσαι διάσημος;». Γενικά, τόσο εγώ όσο και ο Γιάννης την έχουμε προστατέψει πολύ από το κομμάτι των media και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε μέχρι να μεγαλώσει.
epirusblog.gr
5 of 5
Μαρία Κορινθίου: Η καθημερινότητα στο σπίτι με την κόρη της Ισμήνη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3237383222656904703
item