Ήπειρος: Απόφαση αναβάθμισης της Μεταλλουργικής Βιομηχανίας Ήπειρος: Απόφαση αναβάθμισης της Μεταλλουργικής Βιομηχανίας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ήπειρος: Απόφαση αναβάθμισης της Μεταλλουργικής Βιομηχανίας

Ήπειρος: Απόφαση αναβάθμισης της Μεταλλουργικής Βιομηχανίας
Το πρώτο λιθαράκι για την πλήρη αναβάθμιση της Μεταλλουργικής Βιομηχανίας Ηπείρου μπήκε χθες από τη διοίκηση της ElvalHalcor. 
Στη γενική συνέλευση των μετόχων, όπως αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ της «Καθημερινής», εγκρίθηκε το σχέδιο για την πλήρη αναβίωση του εργοστασίου παραγωγής κερμάτων.
Αποφασίστηκε έτσι, η σύσταση μίας θυγατρικής μονοπρόσωπης ανώνυμης εταιρείας που θα ονομαστεί Μεταλλουργική Ηπείρου Μονοπρόσωπη Α.Ε. και θα αναλάβει το ενεργητικό της πρώην Μεταλλουργικής Βιομηχανίας Ηπείρου. 
Η εταιρεία, όπως ανέφεραν τα στελέχη της ElvalHalcor, θα ανακαινισθεί πλήρως και ο εξοπλισμός της θα αναβαθμισθεί με στόχο να καλύψει ανάγκες παραγωγής κερμάτων μέχρι 5.000 τόνους ετησίως.
Σήμερα η εταιρεία έχει μόλις δύο συμβόλαια (Τράπεζα Ελλάδος και Τράπεζα Κύπρου) και η παραγωγική ικανότητά της δεν ξεπερνά τους 500 τόνους ετησίως. Η αναβάθμιση ωστόσο των εγκαταστάσεων θα της επιτρέψει να διεκδικήσει και άλλα έργα (παραγωγής κερμάτων), τόσο εντός Ευρωζώνης όσο και σε ολόκληρο τον πλανήτη.
Απαντώντας σε ερωτήσεις των μετόχων στη διάρκεια της ετήσιας τακτικής Γ.Σ, τα στελέχη της ElvalHalcor ανέφεραν ότι η νέα εταιρεία που προέκυψε από τη συγχώνευση ικανοποιεί τους στόχους της σχετικής απόφασης. 
Όπως σημείωσαν, η νέα εταιρεία διαθέτει νέο και μεγαλύτερο μέγεθος, το οποίο είναι πιο ορατό στην αγορά. «Αυτό δεν ισχύει μόνο για τον τραπεζικό τομέα, αλλά και για τους προμηθευτές της», είπε στέλεχος της επιχείρησης.

epirusblog.gr
5 of 5
Ήπειρος: Απόφαση αναβάθμισης της Μεταλλουργικής Βιομηχανίας
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 1012738486447443880
Σχόλια
item