Κώστας Μπακογιάννης: Να κάνουν τον σταυρό τους αν βγω δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης: Να κάνουν τον σταυρό τους αν βγω δήμαρχος | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κώστας Μπακογιάννης: Να κάνουν τον σταυρό τους αν βγω δήμαρχος

Κώστας Μπακογιάννης: Να κάνουν τον σταυρό τους αν βγω δήμαρχος

Τι είπε ο υποψήφιος δήμαρχος για τα συνθήματα για τον δολοφονημένο πατέρα του στο εκλογικό του περίπτερο.


Στο στόχαστρό τους έβαλαν χθες άγνωστοι το εκλογικό περίπτερο του Κώστα Μπακογιάννη στο κέντρο της Αθήνας, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στην πορεία για τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Ομάδα ατόμων πέταξε μπογιές και έγραψε υβριστικά συνθήματα για τον δολοφονημένο από την 17Ν Παύλο Μπακογιάννη.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, περιέγραψε τι συνέβη και μίλησε για συμπτώματα μιας ευρύτερης παθογένειας. 

«Να είμαι ξεκάθαρος, να κάνουν τον σταυρό τους αν πιστεύουν στον Θεό να μην βγω δήμαρχος» είπε ο κ. Μπακογιάννης.
«Επειδή είμαστε τέσσερις ημέρες πριν από τις εκλογές οφείλουμε στους Αθηναίους και τις Αθηναίες την αλήθεια μας. Το εκλογικό μας περίπτερο βρίσκεται μπροστά από την παλιά Βουλή. 

Ήταν εκεί οι εθελοντές μας, αγόρια, κορίτσια, 18, 20, 22, 24 χρονών» είπε και συνέχισε:
«Περνά ομάδα ανθρώπων που φωνάζει χυδαία και αισχρά συνθήματα για τον τάφο του πατέρα μου και έχουν το θράσος να πάνε να κολλήσουν αφίσες και να γράψουν με σπρέι, να βανδαλίσουν το δικό μας περίπτερο. 

Και ο μόνος λόγος που αποφύγαμε τα χειρότερα ήταν γιατί οι εθελοντές έφυγαν τρέχοντας και καλά κάνανε. 

Φύγανε τρέχοντας από τον ίδιο χώρο που οι ίδιοι καθάριζαν το πρωί και φρόντιζαν γιατί χθες το βράδυ είχαμε προεκλογική συγκέντρωση και θέλαμε να τον παραδώσουμε σε καλύτερη κατάσταση απ’ ό,τι τον βρήκαμε».
«Το ζήτημα δεν είναι προσωπικό, δεν έχει να κάνει με το αν εμένα προσωπικά με εξοργίζει το θράσος του να γράφει κανείς το όνομα του δολοφόνου του πατέρα μου πάνω στο δικό μας περίπτερο» είπε ο κ. Μπακογιάννης.

« Εδώ έχουμε να κάνουμε με συμπτώματα μιας ευρύτερης παθογένειας. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που πάνε και βανδαλίζουν τη Βουλή. Και όπως σωστά ειπώθηκε νωρίτερα ξεφτιλίζουν όχι το κράτος μόνο αλλά όλη την πολιτεία και τη Δημοκρατία. 

Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που κρατούν τα Εξάρχεια σε ομηρία, που στην ΑΣΟΕΕ προστατεύουν το παρεμπόριο, οι ίδιοι -γιατί είναι συγκοινωνούντα δοχεία- που συνδέονται με οργανωμένο έγκλημα, με διακίνηση ναρκωτικών, ανθρώπων και όπλων… 

Να είμαι ξεκάθαρος, να κάνουν τον σταυρό τους αν πιστεύουν στον Θεό να μην βγω δήμαρχος».
epirusblog.gr
5 of 5
Κώστας Μπακογιάννης: Να κάνουν τον σταυρό τους αν βγω δήμαρχος
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 7961420920363162546
Σχόλια
item