Δήμος Αρταίων: Εργασίες διαγραμμίσεων και διαβάσεων πεζών

Δήμος Αρταίων: Εργασίες διαγραμμίσεων και διαβάσεων πεζών
Ένα σημαντικό έργο για την οδική ασφάλεια σε όλο το εύρος του Δήμου Αρταίων ξεκίνησε, καθώς βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες οριζόντιας σήμανσης, διαγραμμίσεων και διαβάσεων πεζών, προϋπολογισμού 200.000€. 

Πρόκειται να εκτελεστούν εργασίες οριζόντιας διαγράμμισης στο οδικό δίκτυο όλων των οικισμών του Δήμου Αρταίων, σε θέσεις που κρίνονται επικίνδυνες κατόπιν υποδείξεων της Τροχαίας, των Τοπικών Προέδρων, αιτήσεων των Δημοτών και πάντα με την τελική έγκριση της Τεχνική Υπηρεσίας του Δήμου. 

«Στόχος μας είναι να διευκολύνουμε την κυκλοφορία πεζών και οχημάτων, τόσο στο κέντρο, όσο και σε κάθε τοπική κοινότητα του Δήμου μας και οι μετακινήσεις να γίνονται με ασφάλεια. 

Συνεχίζουμε με σημαντικά έργα καθημερινότητας, ικανοποιώντας τις ανάγκες των συμπολιτών, πάντα σε συνεργασία με τους αρμοδίους φορείς και τις τοπικές κοινότητες» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης. 

Συγκεκριμένα προβλέπεται να διαγραμμισθούν οριογραμμές δημοτικών οδών σε όλο το εύρος του Δήμου, θα τοποθετηθούν διαβάσεις εντός της πόλεως Άρτας σε σημεία όπου υπάρχει έντονη κίνηση οχημάτων και πεζών και στους οικισμούς σε πολυσύχναστα σημεία ειδικά πλησίον των σχολικών συγκροτημάτων. 

Επίσης θα τοποθετηθούν επί του οδοστρώματος προτυπωμένα σύμβολα που κατά βάση θα απεικονίζουν πινακίδες ΚΟΚ, σε επικίνδυνα σημεία.
epirusblog.gr
5 of 5
Δήμος Αρταίων: Εργασίες διαγραμμίσεων και διαβάσεων πεζών
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 1892638963745808332
item