Ελένη Φουρέιρα | Η αποθέωσή της από το BBC και την Daily Mail

Ελένη Φουρέιρα | Η αποθέωσή της από το BBC και την Daily Mail

Η Ελένη Φουρέιρα μετά από την επική περσινή της εμφάνιση στην σκηνή της Eurovision ερμηνεύοντας το «Fuego», είδε τις μετοχές της να ανεβαίνουν και άρχισε να βιώνει τη διεθνή αναγνώριση. 

Οι πόρτες άνοιξαν διάπλατα για την pop star, η οποία άρπαξε την ευκαιρία για να ξεκινήσει την διεθνή της καριέρα.

Ελένη Φουρέιρα | Δες τι κατάφερε λίγο μετά την εμφάνισή της στον τελικό της Eurovision

Όπως θυμάσαι, το «Fuego» παρόλο που δεν κατέκτησε την πρώτη θέση, δεν άργησε να βρεθεί στα charts ευρωπαϊκών χωρών, με την Ελένη Φουρέιρα να καλείται σε πολλά διεθνή φεστιβάλ για να το τραγουδήσει.

Μάλιστα, πριν από λίγο μόλις καιρό και μετά από σκληρή και πειθαρχημένη δουλειά, η τραγουδίστρια πραγματοποίησε συνεργασία με τον Snoop Dogg και τον Kaan για το τραγούδι «Sirens».

Έτσι, δεν προκάλεσε σε κανέναν έκπληξη το γεγονός ότι προσκλήθηκε και στον φετινό τελικό της Eurovision κι ας μην είχε κατακτήσει την πρώτη θέση! 

Μετά από το performance της το βράδυ του Σαββάτου μάλιστα, ακολούθησαν διθυραμβικά σχόλια για το πρόσωπό της από διεθνή μέσα, μεταξύ των οποίων και το BBC και η Daily Mail.

Συγκεκριμένα, το BBC  έγραψε σε σχετικό tweet: «ELENI! #EUROVISION’S BEYONCE». (Ελένη, η Μπιγιονσέ της Eurovision).


Η Daily Mail με την σειρά της, σχολίασε την εμφάνιση της τραγουδίστριας και το outfit που σχεδίασε ο Βρεττός Βρεττάκος, λέγοντας:

«Η Φουρέιρα, φορώντας μια ολόσωμη φόρμα που έδινε την εντύπωση του γυμνού σώματος με αστέρια και στρας σε πολύ στρατηγικά σημεία, έβαλε “φωτιά” στη σκηνή με τους χορευτές της σε μια γεμάτη ενέργεια εκδοχή του “Dancing Lasha Tumbai”».

epirusblog.gr
5 of 5
Ελένη Φουρέιρα | Η αποθέωσή της από το BBC και την Daily Mail
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5263202104234109785
item