Γιάννενα: ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ - 235 αθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, στα Γιάννενα

Γιάννενα: ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ - 235 αθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, στα Γιάννενα
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής κολύμβησης διεξάγεται στα Γιάννενα στο Κολυμβητήριο της Λιμνοπούλας.
Το Εθνικό πρωτάθλημα Τεχνικής κολύμβησης διεξάγεται με τη συμμετοχή 235 κολυμβητών / τριών συνολικά, από 32 Σωματεία.
Είναι μια σπουδαία διοργάνωση καθώς από τους αγώνες αναμένεται να αναδειχτούν και οι αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την Εθνική ομάδα στους επόμενους αγώνες που επίσης θα γίνουν στα Γιάννενα. 
Οι αγώνες που θα διεξαχθούν στο Κολυμβητήριο της πόλης στη Λιμνοπούλα, αποτελούν και το τελευταίο κριτήριο πρόκρισης στις 3 κορυφαίες διοργανώσεις της χρονιάς.
Όπως ανέφερε ο ομοσπονδιακός προπονητής, δύο μήνες πριν το μεγάλο ραντεβού του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Τεχνικής κολύμβησης Ανδρών – Γυναικών (26/6/-1/7), που ετοιμάζονται να υποδεχτούν τα Γιάννενα, το Εθνικό πρωτάθλημα που διεξάγεται έως 5 Μαΐου στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, αποτελεί ουσιαστικά το test event εν όψει του σπουδαίου αγωνιστικού γεγονότος του προσεχούς Ιουνίου.
Στο μεταξύ η κα. Χαρά Δούκα εκ μέρους της διοίκησης του ΠΕΑΚΙ αναφέρθηκε στις διοργανώσεις αλλά και στον νέο υλικοτεχνικό εξοπλισμό που απέκτησαν ενόψει των αγώνων. 
Όπως είπε, το ανακαινισμένο Εθνικό Κολυμβητήριο της Λιμνοπούλας, διαθέτει πλέον αεροσυμπιεστή για τις μπουκάλες της τεχνικής κολύμβησης, που αποκτήθηκε με ίδιους πόρους προκειμένου να αυξηθούν οι δυνατότητες στο άθλημα, αλλά και να καλυφθούν οι ανάγκες για τις μεγάλες διοργανώσεις.
Επίσης, ανέφερε, ότι το κολυμβητήριο διαθέτει πλέον χρονόμετρο υψηλής ακρίβειας και τελευταίας τεχνολογίας, απόλυτα συμβατό με τον πίνακα led. 
Ενώ οι περισσότερες εγκαταστάσεις δανείζονται τέτοια μέσα για την κάλυψη των αγώνων, το ΠΕΑΚΙ τα διαθέτει πλέον σε μόνιμη βάση και μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές των μεγάλων αγώνων που έχουν ήδη προγραμματιστεί για τα Γιάννενα, αλλά και εκείνων που θα έρθουν, στο αμέσως επόμενο διάστημα.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ - 235 αθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, στα Γιάννενα
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 4715198995864464232
item