Προς παράταση 120 δόσεις και φορολογικές δηλώσεις Προς παράταση 120 δόσεις και φορολογικές δηλώσεις | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Προς παράταση 120 δόσεις και φορολογικές δηλώσεις

Προς παράταση 120 δόσεις και φορολογικές δηλώσεις

Πολύ πιθανό είναι το σενάριο να δοθεί από το υπουργείο Οικονομικών, παράταση στην προθεσμία υποβολής των φολορολικών δηλώσεων, καθώς και της προθεσμίας ένταξης στη ρύθμιση των 120 δόσεων.

Το σενάριο αυτό έχει αρχίσει να συζητείται στο υπουργείο, χωρίς ωστόσο να έχουν παρθεί κάποιες αποφάσεις. Το μέχρι τώρα δεδομένο είναι πως η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις, λήγει στις 30 Ιουνίου, ενώ δύο ημέρες πριν (28 Ιουνίου), λήγει η προθεσμία για την ένταξη στην ρύθμιση των 120 δόσεων.

Υπουργείο Οικονομικών: Το σκέφτεται για μετά τις 7 Ιουλίου
Η παράταση, σημαίνει πρακτικά, πως όσοι καθυστερήσουν ως τότε να υποβάλουν αιτήσεις, θα μπορούν να το κάνουν και μέσα στον Ιούλιο. 

Εξετάζεται μάλιστα το ενδεχόμενο, οι ημερομηνίες να κρατήσουν και μετά τις βουλευτικές εκλογές στις 7 Ιουλίου, αν βέβαια οριστούν τότε.

Ήδη πάντως αρκετές χιλιάδες πολιτών, έχουν συμπληρώσει την φόρμα αίτησης, στην πλατφόρμα του υπουργείου.

Η εικόνα θα γίνει πιο ξεκάθαρη από το υπουργείο τις επόμενες ημέρες, όπου και αναμένεται να ανακοινωθούν οι σχετικές παρατάσεις.

epirusblog.gr
5 of 5
Προς παράταση 120 δόσεις και φορολογικές δηλώσεις
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 3804981877020674974
Σχόλια
item