Ελεονώρα Μελέτη: Πάντα στο πλευρό του συζύγου της! Τα συγκινητικά του λόγια για την παρουσιάστρια [pics]

Ελεονώρα Μελέτη: Πάντα στο πλευρό του συζύγου της! Τα συγκινητικά του λόγια για την παρουσιάστρια [pics]
Μπορεί σαν γυναίκα να πέρασε και εκείνη δυσκολίες στα προσωπικά της, χωρισμούς και απογοητεύσεις, ωστόσο όλα άξιζαν όταν γνώρισε τον άντρα της ζωής της. 
Η Ελεονώρα Μελέτη βρήκε στα μάτια του Θοδωρή Μαροσούλη όχι μόνο τον ιδανικό σύντροφο αλλά και τον πατέρα του παιδιού της. 
Οι δυο τους ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και μέσα σε μόλις λίγους μήνες σχέσης ήρθε και η εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας.
Η μικρή Αλεξάνδρα επισφράγισε με τον πιο όμορφο τρόπο τον έρωτά τους, ενώ η γνωστή παρουσιάστρια και ο θεατρικός παραγωγός παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο, λίγο πριν έρθει η κόρη τους στον κόσμο. 
«Το καλό στη δική μας περίπτωση είναι πως έχουμε σε αναμονή μία έντονη καψούρα που δεν χάθηκε από το σοκ της αλλαγής, γιατί δεν κληθήκαμε να ζήσουμε καμία ουσιαστική αλλαγή. 
Έχουμε μία μαγεία που δεν απομυθοποιήθηκε από την ρουτίνα και τη φθορά γιατί δεν ζήσαμε ποτέ χωρίς το βάρος μίας σχέσης με ευθύνες. 
Πέσαμε από την αρχή στα βαθιά, απλά και οι δύο, ξέρουμε καλό, πολύ καλό κολύμπι», εξομολογείται για τον άντρα της, μέσα από το προσωπικό της Blog.
Πριν λίγες μέρες, η Ελεονώρα Μελέτη ταξίδεψε με τον σύζυγό της και την κόρη τους στο Κόστα Ναβαρίνο. 
Αφορμή, το IronMan, η κορυφαία αθλητική διοργάνωση αγώνων τριάθλου παγκοσμίως, όπου ο Θοδωρής Μαροσούλης ήταν ανάμεσα στους 1,500 διαγωνιζόμενους. 
Η παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να μη βρεθεί στο πλευρό του και να στηρίξει τον άντρα της ζωής της σε αυτό τον αγώνα-πρόκληση για εκείνον.
Ο Θοδωρής Μαροσούλης με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ευχαρίστησε τη γυναίκα του που βρισκόταν πλάι του από την αρχή ως το τέλος, ενώ αναφέρθηκε και στην κόρη του, η οποία στο τέλος του αγώνα βρισκόταν εκεί και τον περίμενε με μία γλυκιά αγκαλιά: “Ironman 70.3 Costa Navarino ίσως ο δυσκολότερος αγώνας που έχω λάβει μέρος και ο μοναδικός ίσως λόγος που θα τον τιμάω με την παρουσία μου όσα χρόνια συνεχίζει να γίνεται εδώ στην Ελλάδα μου. 
Δυστυχώς δεν πήγαν όλα όπως θα ήθελα κατά την διάρκεια του αλλά είμαι πανευτυχής που κατάφερα και τερμάτισα και με υποδέχθηκαν στον τερματισμό άνθρωποι που έχω μέσα στην καρδιά μου όπως η γυναίκα μου που με στήριξε με το παραπάνω σε όλη την προετοιμασία μου και το αποκορύφωμα ήταν η αγκαλιά της κόρης μου”.
Τα συγκινητικά λόγια του Θοδωρή Μαροσούλη προς την Ελεονώρα Μελέτη

epirusblog.gr
5 of 5
Ελεονώρα Μελέτη: Πάντα στο πλευρό του συζύγου της! Τα συγκινητικά του λόγια για την παρουσιάστρια [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1087296344741610546
item