Αποκάλυψη τώρα! Αυτό είναι το νέο hot ζευγάρι της πόλης! Είναι τρελά ερωτευμένοι!

Αποκάλυψη τώρα! Αυτό είναι το νέο hot ζευγάρι της πόλης! Είναι τρελά ερωτευμένοι!
Αποκάλυψη! Τους τελευταίους μήνες, όλο και πιο στενή παρέα φαίνεται πώς κάνουν η Γωγώ Φαρμάκη και ο Πέτρος Μάνταλος και έτσι όπως όλα δείχνουν αυτό τους έκανε να είναι το νέο hot ζευγάρι!

Η όμορφη fashion blogger και ιδιοκτήτρια της εταιρίας Kisterss, όπως όλα δείχνουν γοητεύτηκε από τον αρχηγό της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΕΚ, τη στιγμή που εκείνος ήταν έτοιμος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του προκειμένου να κερδίσει την καρδιά της. 
Όλγα Φαρμάκη
Όπως αποκαλύπτουν άτομο από το φιλικό περιβάλλον της μελαχρινής καλλονής στην εφημερίδα "Real Life", οι δυο τους είναι μαζί εδώ και λίγο καιρό, προσπαθώντας ωστόσο να μην απασχολούν τη δημοσιότητα με επίκεντρο αυτή τη σχέση. 
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η γνωριμία τους προέκυψε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. 
Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε φιλική παρέα κατά τη διάρκεια βραδινής τους εξόδου και η αρχική συμπάθεια ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει μια σειρά από νέες εξόδους. 
Σύντομα, αναπτύχθηκε μια φιλική σχέση, η οποία λίγο αργότερα ευδοκίμησε ερωτικά.
Η Γωγώ Φαρμάκη και ο Πέτρος Μάνταλος είναι ζευγάρι
Πλέον, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανάγαρη, επιλέγουν να περνούν τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο τους μαζί, είτε σε φιλικά σπίτια είτε σε ρομαντικές αποδράσεις εκτός Αθήνας. 
Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό, όλο και πληθαίνουν οι επισκέψεις της Γωγώς στις κερκίδες των γηπέδων στους αγώνες της ΑΕΚ προκειμένου να στηρίζει τον καλό της και δεν είναι λίγοι όσοι υποστηρίζουν ότι, για να κάνει αυτό το βήμα η Γωγώ, σημαίνει ότι είναι αρκετά σίγουρη γι’ αυτή τη σχέση.
epirusblog.gr
5 of 5
Αποκάλυψη τώρα! Αυτό είναι το νέο hot ζευγάρι της πόλης! Είναι τρελά ερωτευμένοι!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6686799358898037833
item