Γιάννενα: Με στόχο μία θέση στην Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας

Γιάννενα: Με στόχο μία θέση στην Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας
Με ομάδα 19 επίλεκτων κωπηλατών όλων των ηλικιακών κατηγοριών κατεβαίνει ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων στον δεύτερο και τελευταίο αγώνα Αξιολόγησης που θα διεξάγει η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία το σαββατοκύριακο στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, με στόχο την επιλογή αθλητών για τις Εθνικές της Ομάδες.
Οι κωπηλάτες έχουν πραγματοποιήσει όλο το προηγούμενο διάστημα συστηματική προετοιμασία στην Παμβώτιδα, αλλά και στο κλειστό γυμναστήριο του Ν.Ο.Ι., και ετοιμάζονται να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να διεκδικήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες προσκλήσεις για τα κοινόβια της ΕΚΟΦΝΣ.
Πιο αναλυτικά, στις δοκιμασίες του Σχινιά θα συμμετέχουν οι εξής αθλητές της κατηγορίας Ανδρών και Νέων Ανδρών: Στέφανος Ντούσκος, Θανάσης Παλαιοπάνος, Άρης Γραμμενιάτης, Παντελής Σωτηρακόπουλος, Άγγελος Μπερής και Γιώργος Γραμμενιάτης. 
Στην κατηγορία Εφήβων θα τρέξουν οι Λεωνίδας Παλαιοπάνος, Παύλος Φαϊτάς και Γιώργος Κώτσιας. Στην κατηγορία Νεανίδων οι Αριάδνη Μήτση και Αθανασία Μάκου. 
Στην κατηγορία Παίδων οι: Σπύρος Γεωργίου, Ανδρέας Καρέτσος, Ηλίας Μπλέτσας, Θανάσης Μάστακας και Ιάσονας Εξάρχου. Τέλος, στην κατηγορία Κορασίδων θα λάβουν μέρος οι αθλήτριες Κατερίνα Γκόγκου και Κων. Σιατερλή. 
Την ομάδα θα συνοδεύσουν στον Σχινιά οι προπονητές Αγγελική Γκρέμου και Φώτης Λιόντος, ενώ εκ μέρους της Διοίκησης θα παραβρεθεί η Πρόεδρος του Ομίλου Μάρθα Παλαιοπάνου, ο Αντιπρόεδρος του Ν.Ο.Ι. και Αντιπρόεδρος της Oργανωτικής Επιτροπής του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Αλέξανδρος Μπερής, καθώς και ο Έφορος Κωπηλασίας Αθανάσιος Κιτσάκος.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Με στόχο μία θέση στην Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 3498454762627000674
item