Γιάννενα: Η «Πόλη μας στη σκηνή» επιστρέφει

Γιάννενα: Η «Πόλη μας στη σκηνή» επιστρέφει

Το ΔΗΠΕΘΕ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, «υιοθετεί» και χρηματοδοτεί επαγγελματικές θεατρικές ομάδες των Ιωαννίνων, παραχωρώντας τους το «σπίτι» του, το Καμπέρειο Θέατρο. 

Μετά την επιτυχημένη πρώτη χρονιά, που απέσπασε ιδιαίτερα επαινετικές κριτικές, το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Ιωαννίνων, προχωρά στην οργάνωση ενός δεύτερου κύκλου συμπαραγωγών με θεατρικές ομάδες της πόλης μας.  

Στο πλαίσιο αυτό το ΔΗΠΕΘΕ, παραχωρεί το θέατρο «Καμπέρειο», για 15 ημέρες, προκειμένου να παρουσιάσουν τις παραστάσεις τους, σε ημερομηνίες που θα καθοριστούν το επόμενο διάστημα. 

«Στο ΔΗΠΕΘΕ, πιστεύουμε πως με τις συνεργασίες, η προσπάθεια όλων όσων αγαπούν τον πολιτισμό, το καλό θέατρο και όλα όσα απορρέουν από τις δράσεις ανάδειξης του πολιτισμού, γίνεται πιο δυνατή, πιο ισχυρή, δίνοντας την ώθηση σε όσους συμμετέχουν να πετύχουν το στόχο τους», αναφέρει σε δήλωσή της, η Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, Αλέκα Βακαλοπούλου. 

Οι παραστάσεις θα είναι συμπαραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων με την κάθε θεατρική ομάδα, ενώ λεπτομέρειες για τους ενδιαφερόμενους, καθώς και οι όροι συμμετοχής, υπάρχουν στην ιστοσελίδα του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων (https://dipetheioannina.eu/). 

Για τον λόγο αυτό το ΔΗΠΕΘΕ προσκαλεί τις ομάδες που επιθυμούν να συμμετάσχουν να καταθέσουν τις προτάσεις προς το ΔΗΠΕΘΕ, μέχρι τις 30 Απριλίου.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Η «Πόλη μας στη σκηνή» επιστρέφει
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 1673939334367024461
item