Υπόθεση Τοπαλούδη: Κατ’ οίκον έρευνες για τους τρεις Ροδίτες που κατηγορούνται για βιασμό

Υπόθεση Τοπαλούδη: Κατ’ οίκον έρευνες για τους τρεις Ροδίτες που κατηγορούνται για βιασμό
Κατ’ οίκον έρευνες στις οικίες, όπου διαμένουν ένας 19χρονος κάτοικος Αρχαγγέλου, ένας 22χρονος κι ένας 23χρονος, κάτοικοι Μασάρων, διενήργησαν χθες αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου στο πλαίσιο νέας Εισαγγελικής παραγγελίας που αποσκοπεί να διαπιστώσει αν υφίστανται επαρκείς αποχρώσες ενδείξεις για την άσκηση ποινικής διώξεως εις βάρος τους για τα αδικήματα του βιασμού, της αθέμιτης αποτύπωσης σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης και της παράνομης βίας με φερόμενη ως θύμα την 21χρονη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη, που δολοφονήθηκε στη Ρόδο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «δημοκρατικής», οι αστυνομικοί μετέβησαν στις οικίες τους και ανέλαβαν συσκευές κινητών τηλεφώνων (σε λειτουργία και μη) αλλά και υπολογιστές, προκειμένου ακολούθως να τα αποστείλουν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για να διαπιστωθεί και εργαστηριακά αν υπάρχουν σε αυτά αντίγραφα του βίντεο, που καταγγέλθηκε ότι μαγνητοσκόπησε ο πρώτος κατά την διάρκεια συνευρέσεως φίλου του με την φοιτήτρια.


Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην οικία του πρώτου η μητέρα του παρέδωσε στους αστυνομικούς πέραν των κινητών τηλεφώνων σε λειτουργία και δύο παλαιότερες σπασμένες συσκευές.

Θυμίζουμε ότι και οι τρεις, συνοδευόμενοι από τον συνήγορό τους κ. Βασίλη Καβουριού, αρνούνται κατηγορηματικά τα όσα τους αποδίδονται.

Διατείνονται ειδικότερα ότι περί τα μέσα Νοεμβρίου του 2017 μετέβησαν από τα Μάσαρη σε νυχτερινό κέντρο της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου για να διασκεδάσουν. Αφού πήραν ποτά από το μπαρ κάθισαν σε τραπέζι του καταστήματος στριμωγμένοι γιατί υπήρχε μεγάλος αριθμός θαμώνων.

Δύο κορίτσια, όπως είπαν, που ήταν δίπλα τους, κάθισαν στο τραπέζι τους φέρνοντας και τα ποτά τους και γνωρίστηκαν.

Η Ελένη Τοπαλούδη, όπως είπαν, που τους προσέγγισε και τους συστήθηκε αρχικά έδειξε ενδιαφέρον για τον 17χρονο τότε της παρέας, o oποίος ισχυρίζεται ότι τον ακουμπούσε σε διάφορα σημεία του σώματός του και τον ρωτούσε διάφορα για τη ζωή του, ενώ φιλήθηκαν εντός του καταστήματος.

Ο 19χρονος διατείνεται ότι αισθάνθηκε άβολα και ζήτησε από τους φίλους του να συνεχίσουν την διασκέδασή τους αλλού, πράγμα που έκαναν.

Μετέβησαν, όπως ισχυρίζονται σε παρακείμενο κέντρο και λίγη ώρα μετά κατέφθασαν εκεί η Ελένη με την φίλη της και κάθισαν μαζί τους. 

Ακολούθως πήγαν για φαγητό σε παρακείμενη πιτσαρία και όπως υποστηρίζουν, οι δύο κοπέλες (κυρίως η Ελένη) τους ζήτησαν να τις μεταφέρουν με το αυτοκίνητό τους στις οικίες τους.

Ο ανήλικος κάθισε στο αυτοκίνητο στην πίσω θέση με την Ελένη και την φίλη της και εκεί ήταν διαχυτική απέναντί του. Η φίλη της τους ζήτησε να μεταβούν σε γνωστό σουβλατζίδικο στην περιοχή των 100 μαγαζιών για να πάρει φαγητό και να περπατίσει στην οικία της που ήταν κοντά, ενώ η Ελένη ζήτησε από τον οδηγό να την μεταφέρει στην οικία της.

Μετέβησαν, όπως περιέγραψαν στην οικία της Ελένης, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως και εκεί τους κάλεσε για καφέ. Δεν είχε, όπως είπαν ζάχαρη και ο ανήλικος τότε δεν ήπιε καφέ αλλά μόνο οι δύο φίλοι του.

Περιγράφοντας την οικία, ισχυρίστηκαν ότι ήταν ακατάστατη με πολλά μπουκάλια ρετσίνας στο τραπέζι και υπολείμματα φαγητού.

Ο 20χρονος, όπως υποστηρίζουν, μετέβη στην τουαλέτα του σπιτιού για την ανάγκη του και λίγη ώρα αργότερα συνευρέθηκε με την Ελένη ερωτικά.

Ο ανήλικος θέλοντας να αστειευτεί, όπως ισχυρίστηκαν, σήκωσε το χέρι του κρατώντας το κινητό του τηλέφωνο πάνω από την πόρτα της τουαλέτας, όπου υπήρχε κενό και προσποιήθηκε, χωρίς να έχει επαφή, ότι τραβούσε βίντεο.

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα ο 21χρονος τότε φίλος του, του είπε να σταματήσει, ενώ η Ελένη του ζήτησε να το διαγράψει αμέσως. 
Διατείνονται ότι της έδωσε τότε το τηλέφωνό του για να το διαπιστώσει και η ίδια και ότι δεν είχε δοθεί συνέχεια.

Ο ανήλικος μάλιστα ισχυρίζεται ότι ο ίδιος δεν είχε επαφή μαζί της και ότι είχε δεχθεί τηλέφωνο από την μητέρα του, που τον επέπληξε διότι είχε αργήσει να επιστρέψει στο σπίτι του.

Ισχυρίζονται ότι η συνεύρεσή τους έγινε με την συναίνεσή της, ότι δεν ήταν σε κατάσταση που δεν αντιλαμβανόταν τι γινόταν και περαιτέρω ο ανήλικος διατείνεται ότι βρέθηκαν δύο ή τρεις φορές στη Μεσαιωνική Πόλη και απλά χαιρετήθηκαν. Ούτε αντήλλαξαν τηλέφωνα ούτε είχαν καμία άλλη επαφή.

Πηγή: www.dimokratiki.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Υπόθεση Τοπαλούδη: Κατ’ οίκον έρευνες για τους τρεις Ροδίτες που κατηγορούνται για βιασμό
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 119393714178635853
item