Γιάννενα: Η επιτυχία της πολιτιστικής πρωτεύουσας

Γιάννενα: Η επιτυχία της πολιτιστικής πρωτεύουσας
«Ολοκληρώσαμε με επιτυχία τη διαδικασία και παρουσίαση του φακέλου για την υποψηφιότητα της πόλης ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021, εισπράττοντας και θερμά συγχαρητήρια για τις καινοτόμες ιδέες και προτάσεις. 

Η διαδικασία αυτή ωφέλησε ιδιαίτερα την πόλη μιας και στο πλαίσιο της υπήρξαν πολλές συνεργασίες, προτάσεις και ιδέες που αποτελούν παρακαταθήκη και υλικό για μελλοντική αξιοποίηση».

Είναι ένα μικρό απόσπασμα από τον πολυσέλιδο απολογισμό του Πνευματικού Κέντρου που κυκλοφόρησε για τις προεκλογικές ανάγκες των ημερών και δόθηκε στην δημοσιότητα με συνέντευξη τύπου προέδρου και δημάρχου.
Η επιτυχία στην διαδικασία διεκδίκησης της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας μεταφράζει σε αποτυχία που είχε συνοδευτεί μάλιστα από εσωτερικούς τριγμούς στην παράταξη της Δημοτικής Αρχής και με παραιτήσεις από το ΔΣ του Πνευματικού Κέντρου.
Η επιτυχία ήταν ο αποκλεισμός από την πρώτη φάση…
Αν πήραμε και από ποιους συγχαρητήρια για τον αποκλεισμό είναι κάτι που μόνο οι ιθύνοντες γνωρίζουν.. Όπως μόνο οι ίδιοι γνωρίζουν το ακριβές κόστος αυτής της περιπέτειας…
epiruspost.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Η επιτυχία της πολιτιστικής πρωτεύουσας
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 5254255557765976095
item