Γιάννενα: Στην Κορυφή της Ευρώπης οι αθλητές του Πρωτέα Ιωαννίνων Γιάννενα: Στην Κορυφή της Ευρώπης οι αθλητές του Πρωτέα Ιωαννίνων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Στην Κορυφή της Ευρώπης οι αθλητές του Πρωτέα Ιωαννίνων

tae k vo do

Με τρείς αθλητές του, μέλη της Εθνικής Ομάδας, έδωσε το «παρών» στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TAE KWON-DO I.T.F. Εφήβων-Νεανίδων και Ανδρών-Γυναικών στο Ρίμινι της Ιταλίας ο Αθλητικός Σύλλογος «Πρωτέας Ιωαννίνων». 

Πρόκειται για τους Αχιλλέα Μπαντή, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία έως 58 κιλά ανδρών, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αλλά και ακόμη ένα χάλκινο στις ομαδικές τεχνικές.

Ο Γεώργιος Ντάκουλας κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία 2 Dan τεχνικές Εφήβων, ενώ ο Παντελής Σκουλίκας κατετάγη πέμπτος στην κατηγορία εφήβων έως 57 κιλά.


Ο Προπονητής του Γιαννιώτικου Συλλόγου και Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ομοσπονδίας Γεώργιος Παπαδιώτης δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Και σε αυτό το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάναμε το ¨ Όνειρο¨ πραγματικότητα. 


Ένα μεγάλο μπράβο στους τρείς πρωταθλητές μας για την χαρά και την ικανοποίηση που μας έδωσαν. Αγωνίστηκαν με πάθος για διάκριση και τα κατάφεραν. Από το 2000 μέχρι και σήμερα ο Γιαννιώτικος Σύλλογος έχει καταφέρει να πρωταγωνιστεί τόσο σε Πανελλήνιο και Πανευρωπαϊκό, όσο και σε Παγκόσμιο επίπεδο…».
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Στην Κορυφή της Ευρώπης οι αθλητές του Πρωτέα Ιωαννίνων
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 2295319049625307794
Σχόλια
item