«Έζησα μεγάλες στιγμές, κρίμα που η μοίρα με χτύπησε τόσο πολύ»

«Έζησα μεγάλες στιγμές, κρίμα που η μοίρα με χτύπησε τόσο πολύ»
«Δεν το άξιζα, γιατί δεν έχω κάνει κακό σε κανέναν! Το πεπρωμένο μου να μη με χτυπήσει άλλο, γιατί δεν θα το αντέξω».

Στο περιοδικό Τηλέραμα και τον Βασίλη Ανδριτσάνο έδωσε συνέντευξη η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία μίλησε και για τη δύσκολη φάση που βρίσκεται μετά την οικονομική καταστροφή που έπαθε με τη σχολή της.

«Είμαι σε δύσκολη φάση σε σχέση με τη σχολή μου. Οι άνθρωποι δεν έχουν λεφτά και το κράτος δεν μπορεί να βοηθήσει μια Ιωαννίδου που έγραψε ιστορία στον χορό και έβγαλε μεγάλες χορεύτριες. 

Να μου πουν “εσύ δεν θα φορολογηθείς τόσο πολύ”, ας πούμε! Πλέον είμαι αρνητική σε όλο το πολιτικό σύστημα. Φοβάμαι, τους μισώ, τους αρνούμαι και, έλεος, ας βγει ένας Κολοκοτρώνης να μας σώσει.

Έζησα μεγάλες στιγμές, με σημαντικούς ανθρώπους. Ήταν αμπιγέ η ζωή μου! Και κρίμα που η μοίρα μου με χτύπησε τόσο πολύ. Δεν το άξιζα, γιατί δεν έχω κάνει κακό σε κανέναν! Αυτό είναι ένα παραπονάκι μου. 

Το πεπρωμένο μου να μη με χτυπήσει άλλο, γιατί δεν θα το αντέξω. Ένα καλό μού έφερνε, πέντε μού έπαιρνε! Αυτά τα “γιατί;” τα έχω. 

Ευτυχώς που έχω τον σύντροφό μου, τον Δημήτρη, και είμαι καλά. Πιστεύω όμως στη ζωή και έχω χιούμορ. Και η ζωή είναι μικρή και πρέπει να της προσφερόμαστε», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Ιωαννίδου.

Μαρία Ιωαννίδου

epirusblog.gr
5 of 5
«Έζησα μεγάλες στιγμές, κρίμα που η μοίρα με χτύπησε τόσο πολύ»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2923994081765722181
item