Βίντεο: «Προδότες» φώναξαν σε Αρβανίτη-Νικολαΐδη - «Βγήκαν από τις τρύπες που τους ρίξαμε» η απάντησή τους

Βίντεο: «Προδότες» φώναξαν σε Αρβανίτη-Νικολαΐδη - «Βγήκαν από τις τρύπες που τους ρίξαμε» η απάντησή τους

Αποδέκτες έντονων αποδοκιμασιών έγιναν στην Εορδαία οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης και Αλέξανδρος Νικολαϊδής, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες καθώς τα «είχαν ακούσει» και στην Κατερίνη το περασμένο Σάββατο από πολίτες που διαμαρτύρονται για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Οι συγκεντρωμένοι πολίτες φώναξαν «αλήτες προδότες αριστεροί» και «η Μακεδονία είναι ελληνική» στους δύο υποψήφιους ευρωβουλευτές αλλά και όσους έμπαιναν στο δημαρχείο Εορδαίας όπου ήταν προγραμματισμένη εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με τίτλο «Ευρώπη της Αλληλεγγύης».




Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης σχολίασε όσους τους αποδοκίμασαν λέγοντας ότι «είναι το αποτέλεσμα της μόδας που έχει γίνει η ακροδεξιά στην Ευρώπη» ενώ χρησιμοποιώντας εμφυλιοπολεμική ρητορική είπε στην παρέμβασή του ότι «βγήκαν από τις τρύπες τους. Τους ρίξαμε πίσω στις τρύπες τους και αυτοί ξαναβγήκανε».

Δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική και στη Νέα Δημοκρατία λέγοντας πως «με τις πολιτικές της δίνει χώρο σε όλους αυτούς να βγουν από τις τρύπες τους».




Τη ρητορική περί ακροδεξικών και Γκοτζαμάνηδων είχε χρησιμοποιήσει ο Κώστας Αρβανίτης και στο σχόλιό του για όσους τους αποδοκίμασαν στην Κατερίνη.

Γιαννιτσά: «Προδότες μην ξαναπατήσετε εδώ», φώναζαν στον Γιαννούλη

Αντιμέτωπος με τις έντονες αποδοκιμασίες των πολιτών στα Γιαννιτσά βρέθηκε την Τετάρτη και ο υποψήφιος περιφερειάρχης με τον ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, στη διάρκεια προεκλογικής του περιοδείας. 


Οι αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του υποψήφιου περιφερειάρχη έρχονται να προστεθούν στην αλυσίδα των επεισοδίων κατά πολιτικών προσώπων, κυρίως του κυβερνώντος κόμματος, σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας για τη Συμφωνία των Πρεσπών. 



Ο κ.Γιαννούλης συνοδευόμενος από συνεργάτες του βρέθηκε στον κεντρικό πεζόδρομο των Γιαννιτσών, ενώ την περιοδεία κατέγραφε και συνεργείο του πρακτορείου euronews. 

Οι πολίτες που επιχειρούσε να προσεγγίσει ο υποψήφιος περιφερειάρχης τον υποδέχονταν με αποδοκιμασίες: «Στη Νότια Μακεδονία ήρθατε;», «Ντροπή σας», «Στα Σκόπια να πάτε, στα Σκόπια, είστε επικίνδυνοι», του έλεγαν. Αλλοι πολίτες του είπαν: «Είστε πουλημένοι, δεν ντρέπεστε λίγο; Προδότες». 

Ο κ.Γιαννούλης προσπαθούσε να διατηρήσει την ψυχραιμία του,  ενώ είναι χαρακτηριστική η αντίδραση πολίτη, που ενώ ο υποψήφιος περιφερειάρχης πάει να του  δώσει το χέρι του, ο πολίτης αντιδρά αρνούμενος. «Να μην ξαναπατήσετε εδώ. 

Είναι προτιμότερο», λέει στον Χρήστο Γιαννούλη άλλος πολίτης. «Ποιός το λέει αυτό;», αντιτείνει ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ. «Ο κόσμος...», απαντά ο πολίτης.

gian45534

giannoulis_main

viber-image-2019-04-17-20_11_27

viber-image-2019-04-17-20_16_28

epirusblog.gr
5 of 5
Βίντεο: «Προδότες» φώναξαν σε Αρβανίτη-Νικολαΐδη - «Βγήκαν από τις τρύπες που τους ρίξαμε» η απάντησή τους
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 3050702733469165337
item