Γιάννενα: Κατέθεσαν γονείς και αδελφή, συνεχίζεται την Τετάρτη, η Δίκη Γιακουμάκη

Γιάννενα: Κατέθεσαν γονείς και αδελφή, συνεχίζεται την Τετάρτη, η Δίκη Γιακουμάκη
Με την κατάθεση των γονιών και της αδελφής του Βαγγέλη Γιακουμάκη ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα της ακροαματικής διαδικασίας για την λεγόμενη δίκη Γιακουμάκη, την πολύκροτη υπόθεση που φέρνει στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων εννέα φοιτητές της Γαλακτοκομικής Σχολής που κατηγορούνται για επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού και κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του άτυχου σπουδαστή από την Κρήτη. 

Πρόκειται για έξι νεαρούς από το Νομό Ηρακλείου, έναν από τον νομό Ρεθύμνου, έναν από τα Χανιά και ακόμη έναν που διαμένει στη βόρεια Ελλάδα.
 
Οι κατηγορούμενοι αξιοποιώντας το δικαίωμα που τους δίνει ο νόμος εκπροσωπήθηκαν από τους δικηγόρους τους την πρώτη μέρα της ακροαματικής διαδικασίας.
 
Μετά την κατάθεση της αδερφής του Βαγγέλη Γιακουμάκη και ενός ακόμη μάρτυρα η δίκη διεκόπη και θα συνεχιστεί την Τετάρτη με το Δικαστήριο να διατάσσει τη βίαιη προσαγωγή δύο μαρτύρων.
 
Σε δηλώσεις του ο δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη, κ. Δημήτρης Μπούκας είπε πως περιμένει από τη δικαιοσύνη να αποδώσει τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και εφόσον υπάρχουν κάποιοι που έκαναν πράγματα εις βάρος του Βαγγέλη, να υποστούν τις νόμιμες συνέπειες.
 
Η οικογένεια Γιακουμάκη, επανέλαβε για πολλοστή φορά τον τελευταίο καιρό, ο κ Μπούκας, δεν έχει στοχοποιήσει κάποιον μέχρι σήμερα, δεν έχει μιλήσει για κανέναν άσχημα, απλά τα στοιχεία που είχε στη διάθεσή της όπως ήταν χρέος της, τα έδωσε στη δικαιοσύνη.
 
«Το να γίνουν κάποια πράγματα στο πλαίσιο ενός αστείου δεν είναι ποινικό αδίκημα όπως είπε ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Το να γίνονται όμως σε καθημερινή βάση πράγματα εις βάρος ενός ανθρώπου αυτό σημαίνει πως κάτι περίεργο γίνεται» κατέληξε ο κ. Μπούκας .
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Κατέθεσαν γονείς και αδελφή, συνεχίζεται την Τετάρτη, η Δίκη Γιακουμάκη
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 6391938815942960963
item