Ο Γιώργος Αμυράς παραιτήθηκε από βουλευτής -Παρέδωσε την έδρα στο Ποτάμι Ο Γιώργος Αμυράς παραιτήθηκε από βουλευτής -Παρέδωσε την έδρα στο Ποτάμι | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ο Γιώργος Αμυράς παραιτήθηκε από βουλευτής -Παρέδωσε την έδρα στο Ποτάμι

Ο Γιώργος Αμυράς παραιτήθηκε από βουλευτής -Παρέδωσε την έδρα στο Ποτάμι
Ο Γιώργος Αμυράς θα κατέβει υποψήφιος ευρωβουλευτής και σήμερα υπέβαλε την παραίτησή του από βουλευτής της Β’ Αθηνών, ενώ παρέδωσε την έδρα του στο Ποτάμι.
Όπως αναφέρει στη δήλωσή του, δεν σκοπεύει να κάνει χρήση της ντροπιαστικής τροπολογίας Κουντουρά που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η επιστολή παραίτησης Αμυρά

Στην επιστολή του επισημαίνει ότι δεν προτίθεται να κάνει «χρήση της ντροπιαστικής τροπολογίας Κουντουρά που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ καταργώντας το ασυμβίβαστο μεταξύ του υποψηφίου ευρωβουλευτή και του εν ενεργεία βουλευτή. 
Πιστός στα όσα είχα δεσμευθεί και εν όψει υποψηφιότητάς μου στις προσεχείς ευρωεκλογές, παραιτούμαι από τη θέση του βουλευτή και παραδίδω την έδρα μου στο Ποτάμι, με το οποίο είχα πρωτοεκλεγεί τον Ιανουάριο του 2015».

Θεοδωράκης: Επιτέλους να & ένας που κάνει το αυτονόητο

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Σταύρος Θεοδωράκης σχολιάζει την παραίτηση του Γιώργου Αμυρά 
«Επιτέλους να & ένας που κάνει το αυτονόητο. Φεύγει & πριν πάει επισήμως σε άλλο κόμμα παραδίδει την έδρα στο Ποτάμι, στους ψηφοφόρους του Κινήματός μας στη Β’Αθηνών. 

Καλώς ήρθες Αντιγόνη Λυμπεράκη. «Μια αστραπή η ζωή μας…μα προλαβαίνουμε» που έλεγε ο «παππούς» μας ο Καζαντζάκης» αναφέρει ο Σταύρος Θεοδωράκης
epirusblog.gr
5 of 5
Ο Γιώργος Αμυράς παραιτήθηκε από βουλευτής -Παρέδωσε την έδρα στο Ποτάμι
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 1202015914470742066
Σχόλια
item