Γιάννενα: Πάμε Πακέτο:Νέα Υόρκη -Ιωάννινα ..Μια Παράλληλα Αναζήτηση Που ..Έσμιξε Δύο Αδέρφια !

Γιάννενα: Πάμε Πακέτο:Νέα Υόρκη -Ιωάννινα ..Μια Παράλληλα Αναζήτηση Που ..Έσμιξε Δύο Αδέρφια !

Μια πολύ συγκινητική ιστορία προβλήθηκε χθες στην εκπομπή Πάμε  πακέτο στον Alpha καθηλώνοντας τους τηλεθεατές, μια ιστορία παράλληλης αναζήτησης από τη Νέα Υόρκη και τα Ιωάννινα.

Η Ιλέιν Παπαδημητρίου  μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη με τους θετούς γονείς της.

Κάποια στιγμή ανακάλυψε ότι  είναι  υιοθετημένη  χωρίς ωστόσο κανείς από το οικογενειακό και συγγενικό της περιβάλλον να τη  βοηθήσει να μάθει κάτι περισσότερο για τη βιολογική της μητέρα  και την οικογένειά της.

35  χρόνια μετά η Ιλέιν απευθύνθηκε στην εκπομπή ζητώντας να   τη βοηθήσουν προκειμένου  να βρει τις ρίζες της .

Όταν η ομάδα της εκπομπής άρχισε να ψάχνει την ιστορία της διαπίστωσε με έκπληξη πως η βιολογική μητέρα της Ιλέιν έχει το ίδιο όνομα  και επίθετο με τη μητέρα του Νίκου  από τα Ιωάννινα ο οποίος είχε επίσης απευθυνθεί στην εκπομπή πριν από 1 περίπου χρόνο  αναζητώντας   τα αδέρφια του!

Η  εκπομπή παρέδωσε στην Ιλείν την πράξη υιοθεσίας και  έμαθε ύστερα από τόσα χρόνια πως  γεννήθηκε  στα Ιωάννινα από τη Σοφία Αγγέλη.

Η μητέρα της συνολικά γέννησε 8  παιδιά εκ των οποίων τα 6 δόθηκαν για υιοθεσία .Ο Νίκος και η Καίτη που ζουν στα Ιωάννινα είναι τα μόνα παιδιά που δεν   δόθηκαν προς υιοθεσία .

Στο στούντιο της εκπομπής  αποδεχόμενος το "πακέτο" βρέθηκε ο Νίκος  για να συναντήσει για πρώτη φορά  την αδερφή του ....

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος   μέχρι τα 7 του έτη ζούσε με τη μητέρα του   και στη συνέχεια  λόγω οικονομικών δυσκολιών εκείνη  τον έδωσε σε ίδρυμα αρχικά στο Φιλιάτι και στη συνέχεια στην Κόνιτσα,με την  αδερφή του την Καίτη να μεγαλώνει  και εκείνη σε ίδρυμα .

Οταν ενηλικιώθηκαν τα δύο αδέρφια επέστρεψαν στα Ιωάννινα όπου ζουν και σήμερα  με τον ίδιο να  φροντίζει με περισσή αγάπη τη μητέρα του ..η οποία "έφυγε" δυστυχώς  από τη ζωή το 2014 από καρκίνο του πνεύμονα .

Ο Νίκος    όταν  αντίκρυσε για πρώτη φορά  ύστερα από τόσα χρόνια  ένα από τα αδέρφια του την Ιλέιν  από τη Νέα Υόρκη ,δεν μπόρεσε  όπως ήταν φυσικό να συγκρατήσει τα δάκρυά του ...
epirus-tv-news.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Πάμε Πακέτο:Νέα Υόρκη -Ιωάννινα ..Μια Παράλληλα Αναζήτηση Που ..Έσμιξε Δύο Αδέρφια !
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 5388714292635198586
item