Γιάννενα: Μία «στέγη» απέκτησε η «Φλόγα στα Γιάννενα

Γιάννενα: Μία «στέγη» απέκτησε η «Φλόγα στα Γιάννενα

Έναν δικό της χώρο θα έχει η «Φλόγα» στα Γιάννενα, καθώς μετά από 25 χρόνια ενεργούς δράσης του παραρτήματός της στην πόλη, ο Δήμος της παραχώρησε ένα γραφείο στην οδό Ναπ. Ζέρβα 57, από όπου η «Φλόγα» θα συνεχίσει να καίει άσβεστη στον αγώνα της για την στήριξη του παιδιού με καρκίνο. 

Η παραχώρηση έγινε ύστερα από ενέργειες του Δημάρχου Θωμά Μπέγκα και της δημοτικής συμβούλου, αρμόδιας για τα κληροδοτήματα, Γεωργίας Γιώτη.

Συγκινητική στα εγκαίνια του γραφείου ήταν η παρουσία της Προέδρου της «Φλόγας», Μαρίας Τρυφωνίδη, η οποία δεν έκρυψε τη χαρά της από την έντονη παρουσία των φίλων και υποστηρικτών της οργάνωσης στα Γιάννενα, ενώ επαίνεσε τη δουλειά που γίνεται στο τοπικό παράρτημα που αποτελεί, όπως τόνισε, παράδειγμα προς μίμηση.


Η Εκπρόσωπος της Φλόγας στα Γιάννενα Ευανθία Καρρά, αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε ιδιαίτερα στους χορηγούς της εκδήλωσης καθώς και της ανακαίνισης του γραφείου: τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη, τον Δήμαρχο Βορ. Τζουμέρκων Γιάννη Σεντελέ, την Εταιρεία Βίκος, την Εταιρεία Κομπατσάρη (Φηγός), την ΙΚΕΑ και την Αγιογράφο Τέτα Στασινού.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Μία «στέγη» απέκτησε η «Φλόγα στα Γιάννενα
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 4006861529427363573
item