Γιάννενα: Επίσκεψη της Εύας Καϊλή στο ΚΕΑΝ Ιωαννίνων

Γιάννενα: Επίσκεψη της Εύας Καϊλή στο ΚΕΑΝ Ιωαννίνων
Τo Κέντρο Πληροφόρησης και Υποστήριξης (IAC – Information Assistance Centre) του ΚΕΑΝ στα Ιωάννινα, επισκέφθηκε η Ευρωβουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Εύα Καϊλή προκειμένου να ενημερωθεί για το πρόγραμμα που υλοποιεί η Ελληνική οργάνωση με την υποστήριξη της UNCHR και του Δήμου Ιωαννιτών.
Η κ. Καϊλή ενημερώθηκε για τις υπηρεσίες που προσφέρει το KEAN όπως, απόκτηση ΑΜΚΑ ΑΦΜ, άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών, την πρόσβαση σε Υπηρεσίες Κοινωνικής Αλληλεγγύης και υποστηρικτικές υπηρεσίες για την υποβολή αιτήσεων για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) και γενικότερη υποστήριξη σε γραφειοκρατικές διαδικασίες.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξε τα προγράμματα και δυνατότητες απασχόλησης που το περασμένο διάστημα το ΚΕΑΝ πρόσφερε σε συνεργασία με τοπικές επιχειρήσεις, σε πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο καθώς και σε άλλες ευάλωτες ομάδων που διαμένουν στην Περιφέρεια της Ηπείρου.
Η κα. Καϊλή εξέφρασε την ικανοποίηση της για το επίπεδο των υπηρεσιών και εξυπηρέτησης που προσφέρεται και την απορία της γιατί αυτή η καλή πρακτική, που υπάρχει στα Ιωάννινα δεν επεκτείνεται και σε άλλες πόλεις της χώρας.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Επίσκεψη της Εύας Καϊλή στο ΚΕΑΝ Ιωαννίνων
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 2375625593267998781
item