Νίκος Οικονομόπουλος - Ευαγγελία Αραβανή: Αρραβωνιάστηκαν κρυφά! Αποκάλυψη βόμβα! Νίκος Οικονομόπουλος - Ευαγγελία Αραβανή: Αρραβωνιάστηκαν κρυφά! Αποκάλυψη βόμβα! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Νίκος Οικονομόπουλος - Ευαγγελία Αραβανή: Αρραβωνιάστηκαν κρυφά! Αποκάλυψη βόμβα!

Νίκος Οικονομόπουλος - Ευαγγελία Αραβανή: Αρραβωνιάστηκαν κρυφά! Αποκάλυψη βόμβα!
Κρυφός αρραβώνας για Νίκο Οικονομόπουλο και Ευαγγελία Αραβανή!
Ο τραγουδιστής και η παρουσιάστρια μετά την κρίση που πέρασαν στην σχέση τους όχι μόνο τα ξαναβρήκαν, αλλά σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espressoi είναι καλύτερα από ποτέ! Απόδειξη; Η απόφασή τους να ανταλλάξουν βέρες! 
Το ευτυχές γεγονός έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες στο σπίτι του καλλιτέχνη στα νότια προάστια, παρουσία συγγενών και λίγων καλών φίλων!
Η Ευαγγελία έλαμπε μέσα στη σιέρ φούστα της ενώ ο Νίκος προτίμησε το λευκό κοστούμι γι αυτή την ξεχωριστή βραδιά!
Κουμπάρος στο ευτυχές γεγονός που προγραμματίζεται για τα τέλη του καλοκαιριού θα είναι ο άνθρωπος που τους έφερε κοντά, ο Χάρης Σιανίδης. Ο ίδιος, μάλιστα, τους πέρασε τις βέρες ( από λευκόχρυσο) με το που τις ευλόγησε ο ιερέας τη βραδιά του αρραβώνα τους, ο οποίος ήταν καθόλα παραδοσιακός!
Αμέσως μετά, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ακολούθησε πάρτι μέχρι το πρωί!

Νίκος Οικονομόπουλος - Ευαγγελία Αραβανή: Στα μαχαίρια το ζευγάρι; Όλη η αλήθεια για τον άσχημο καυγά!

Πικάντικο ρεπορτάζ ήρθε στα γραφεία του Youweekly.gr για την σχέση του Νίκου Οικονομόπουλου και της Ευαγγελίας Αραβανή, αλλά και για τον άσχημο καυγά που συνέβη πριν από λίγες ημέρες!
Μέσα από το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω τα ενδότερα της σχέσης τους... Και το τι συνέβη πίσω από τις χαμογελαστές φωτογραφίες που δημοσίευσαν πριν από 24 ώρες στα προσωπικά τους προφίλ στο instagram!
Το ζευγάρι την 25η Μαρτίου αποφάσισε να αναθερμάνει λίγο την σχέση του, καθώς οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχουν καθημερινά και οι δυο δεν τους αφήνουν ελεύθερο χρόνο κι έτσι οι συναντήσεις τους είναι λίγες έως μηδαμινές μέσα στην εβδομάδα...
Την Δευτέρα, λοιπόν, ο τραγουδιστής και η παρουσιάστρια πέρασαν όλη την ημέρα μαζί, στην Βουλιαγμένη συγκεκριμένα, αλλά επειδή το Vanda's έχει μάτια και αυτιά παντού έμαθε πώς δεν ήταν όλα ρόδινα και... θα σας μεταφέρω αμέσως το ρεπορτάζ...
Αρχικά, όλα ήταν πιο τέλεια από ποτέ... μέχρι αργά το μεσημέρι που το ζευγάρι έκατσε σε ένα μικρό ταβερνάκι να φάει... Το ταβερνάκι ήταν απομονωμένο και είχε ελάχιστο κόσμο στα τραπέζια. Ενώ περνούσε η ώρα, και πριν το φαγητό που είχαν παραγγείλει φτάσει στο τραπέζι, η Ευαγγελία Αραβανή έκανε μια ξαφνική "έκρηξη".
"Είχαν κάτσει αρκετή ώρα και μιλούσαν πολύ χαλαρά! Αφού έδωσαν παραγγελία και ήταν πολύ ευγενικοί και χαμογελαστοί και οι δυο στον σερβιτόρο μιλούσαν και σε κάποια φάση μάλιστα σταμάτησαν και απλά κοιτούσαν την θέα! Τότε ήταν που έγινε η έκρηξη! 
Η παρουσιάστρια άκουσε το κινητό του Νίκου να χτυπάει κι όταν ο τραγουδιστής απάντησε και κατάλαβε πως το τηλεφώνημα ήταν επαγγελματικό κατέβασε μούτρα μέχρι το πάτωμα! Αφού το έκλεισε κάτι του είπε και πήγε στην τουαλέτα! 
Μετά γύρισε κι ενώ το κλίμα ήταν λίγο βαρύ, το καταλάβαινε κανείς από τα πρόσωπά τους, οι δυο τους έφαγαν κανονικά και μετά από δυο ώρες ακριβώς αποχώρησαν." αυτά μου μετέφερε η πηγή μου και σας αποκαλύπτω μέσα από το Vanda's blog.
epirusblog.gr
5 of 5
Νίκος Οικονομόπουλος - Ευαγγελία Αραβανή: Αρραβωνιάστηκαν κρυφά! Αποκάλυψη βόμβα!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6292184419940912524
Σχόλια
item