Με Ε/Π «ΝΗ-90» στο Τρίγωνο της Μεγίστης ο ΥΕΘΑ και ο Α/ΓΕΕΘΑ

Με Ε/Π «ΝΗ-90» στο Τρίγωνο της Μεγίστης ο ΥΕΘΑ και ο Α/ΓΕΕΘΑ
Επίσκεψη στη Ρω και το συγκρότημα Μεγίστης πραγματοποίησε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στη σημαντική προσφορά του στρατού που ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων.
Αναλυτικά η δήλωσή του:
«Έχουμε έρθει σήμερα εδώ, στη νήσο Ρω, με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ και τον Στρατιωτικό Διοικητή της περιοχής, επ’ ευκαιρία της επίσκεψης του κ. Βασίλειου Πατέρα και της κ. Μελίνας Τραυλού, για προσφορά υπηρεσιών της ομάδας Axion Hellas.
Πρόσφατα, με δική της πρωτοβουλία, εδώ, στο νησί της Ρω, η οικογένεια Αθανασίου και Μαριάννας Μαρτίνου έκανε μια σημαντική προσφορά, τη βελτίωση των εγκαταστάσεων συντήρησης του φυλακίου, η οποία έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.
Αλλά το σημαντικότερο είναι ότι ερχόμαστε εδώ και δηλώνουμε μία παρουσία σε αυτό το νησί, που είναι στην άκρη της Ελλάδας, μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά από τις τουρκικές ακτές, και προσπαθούμε, με την παρουσία του στρατού και όλων αυτών των ανθρώπων, με αυτή την προσφορά, να αυξήσουμε το αίσθημα της ασφάλειας, το οποίο βέβαια δεν το χρειάζονται οι κάτοικοι, αισθάνονται αρκετά ασφαλείς.
Αλλά οι επισκέψεις και η επαφή με τον υπόλοιπο κόσμο και η υποστήριξη από την υπόλοιπη Ελλάδα και ιδιαίτερα από τον Στρατό Ξηράς είναι πάντα σημαντική και αυξάνει το αίσθημα της ασφάλειας».
epirusblog.gr
5 of 5
Με Ε/Π «ΝΗ-90» στο Τρίγωνο της Μεγίστης ο ΥΕΘΑ και ο Α/ΓΕΕΘΑ
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 4477652275452736577
item