Γιάννενα: 7 Του Μάη Η Συνέχεια Για Τη Δίκη Του Β.Γιακουμάκη

Γιάννενα: 7 Του Μάη Η Συνέχεια Για Τη Δίκη Του Β.Γιακουμάκη

Με τις καταθέσεις  μεταξύ άλλων και πρώην συμφοιτητών του Βαγγέλη Γιακουμάκη συνεχίστηκε και σήμερα η δίκη των εννέα Κρητικών .

Ο πρώην συμφοιτητής του αδικοχαμένου Βαγγέλη για τον οποίο χθες η Έδρα είχε  δώσει εντολή για προσωρινή κράτηση με τις υπόνοιες για ψευδή κατάθεση και ψευδορκία κατέθεσε  τελικώς σήμερα και αναφέρθηκε σε περιστατικά  βίας που είχαν γίνει εις βάρος του Βαγγέλη ,τοποθετώντας τα στο πλαίσιο πλάκας μεταξύ των σπουδαστών.

Για μια ακόμη μέρα δεν έλειψαν τα ξεσπάσματα της μητέρας η οποία μην αντέχοντας τα όσα ακούγονταν στη δικαστική αίθουσα είπε :"Στο τέλος θα βγει ότι έφταιγε ο Βαγγέλης μου".

Σήμερα κατέθεσε και η υπεύθυνη της Εστίας της Γαλακτοκομικής Σχολής η  οποία σημείωσε πως  η ίδια είχε ενημερώσει τους γονείς του παιδιού μόνο για το περιστατικό με τη διακοπή της παροχής ζεστού νερού όταν ο Βαγγέλης βρισκόταν στο μπάνιο σημειώνοντας πως δεν είχε  τους πει και για  άλλα περιστατικά που γνώριζε καθώς ο Βαγγέλης ήταν ενήλικας.

Κατά τη σημερινή διαδικασία κατέθεσε και ο θείος του Βαγγέλη κ.Γιώργος Βιδιαδάκης  καθώς  και ο ιδιωτικός ερευνητής Φώντας Βρόσγος κατόπιν αιτήματος του Ανδρέα Γιακουμάκη.

Η μητέρα του Βαγγέλη ξέσπασε για μια ακόμη φορά  λέγοντας πως το μόνο που της έχει απομείνει από το παιδί της είναι  ένα κεράκι  αφού τον Βαγγέλη της τον έχασε...

Η δίκη   διακόπηκε  αργά το μεσημέρι για τις 7 .Μαΐου.

epirus-tv-news.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: 7 Του Μάη Η Συνέχεια Για Τη Δίκη Του Β.Γιακουμάκη
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 1065922751619413299
item