Κατερίνα Στικούδη – Βαγγέλης Σερίφης: Είναι αχώριστοι! Η hot live εμφάνιση της τραγουδίστριας υπό το βλέμμα του συζύγου της [pics] | tlife.gr
Μετά από εννιά χρόνια σχέσης, τον Αύγουστο του 2018, η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, σε έναν παραδοσιακό γάμο στον τόπο καταγωγής του γαμπρού. 
Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Μορφάτι Θεσπρωτίας, έχοντας στο πλευρό του λίγους φίλους, συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα. 
Η τραγουδίστρια και ο Dj ήθελαν να κρατήσουν κρυφό το ευτυχές γεγονός κι έτσι δεν έδωσαν έκταση όσον αφορά στη δημοσιότητα. 
Ωστόσο, δέκα ημέρες μετά οι φωτογραφίες δόθηκαν στα Μέσα με κάποιες στιγμές του του γαμπρού, της νύφης, λίγων καλών φίλων και συγγενών.
Οι δυο τους είναι αχώριστοι και παραμένουν ερωτευμένοι σαν τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους. 
Ο ένας αποτελεί στήριγμα για τον άλλον, στα εύκολα και τα δύσκολα, ενώ εξακολουθούν να συνεργάζονται αρμονικά, δημιουργώντας συνεχώς τραγούδια που γίνονται επιτυχίες. 
Ο Dj Rico, μάλιστα, δεν λείπει σχεδόν ποτέ από τα live της Κατερίνας, στηρίζοντάς της σε κάθε της επαγγελματικό βήμα. 
Αυτό συνέβη και το απόγευμα της Πέμπτης, που η εντυπωσιακή τραγουδίστρια πραγματοποίησε μια εμφάνιση σε λαμπερά εγκαίνια καταστήματος υποδημάτων στη Νέα Ερυθραία.
Η Κατερίνα Στικούδη διασκέδασε τους παρευρισκομένους με ένα μοναδικό live act που είχε ετοιμάσει αποκλειστικά για τη ξεχωριστή εκδήλωση. 
Με το «καυτό» demim σορτς που επέλεξε να φορέσει και το οποίο αναδείκνυε άψογα τα καλλίγραμμα πόδια της, όπως ήταν φυσικό μαγνήτισε πάνω της όλα τα βλέμματα, ενώ ο Βαγγέλης Σερίφης δεν πήρε τα μάτια του από πάνω της και την καμάρωσε για μια ακόμα φορά επί σκηνής.
Δες τις φωτογραφίες:
Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος
tlife.gr
epirusblog.gr
5 of 5

epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7971341907440300356
item