Η Ναταλία Δραγούμη στο TLIFE: Η συνεργασία με τον Αλέξη Γεωργούλη, η εξομολόγηση για την οικογένειά της και το ψέμα στη ζωή της! (pics)

Η Ναταλία Δραγούμη στο TLIFE: Η συνεργασία με τον Αλέξη Γεωργούλη, η εξομολόγηση για την οικογένειά της και το ψέμα στη ζωή της! (pics)
Η Ναταλία Δραγούμη είναι μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της και έχει στο ενεργητικό της πολλές και αξιόλογες συνεργασίες, στην τηλεόραση, το θέατρο, αλλά και τον κινηματογράφο. 
Τα προηγούμενα χρόνια, η ίδια ήταν αρκετά επιλεκτική στις δουλειές της, με αποτέλεσμα να μη βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο. 
Ωστόσο, τη σεζόν 2017-2018 έκανε comeback στη μικρή οθόνη πρωταγωνιστώντας στη κωμική σειρά ALPHA, «Έλα στη θέση μου» και παρουσιάζοντας παράλληλα τη μουσική εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ναι» στην ΕΡΤ-1 μαζί με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη
Αν και αρχικά προβλέπονταν να συνεχίσει και στη τρίτη σεζόν της σειράς «Έλα στη θέση μου», τελικά αποφάσισε να αποχωρήσει για να παρουσιάσει τη δεύτερη σεζόν της εκπομπής «Στα τραγούδια λέμε ναι», αυτή τη φορά με τον Μιχάλη Μαρίνο.
Αυτή την περίοδο, ωστόσο, βρίσκεται σε μία από τις πιο δημιουργικές φάσεις της ζωής της, αφού είναι μία από τις πρωταγωνίστριες της παράστασης «Ζητείται Ψεύτης» η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Μαρτίου στο θέατρο «Παλλάς«. 
Η αγαπημένη ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη που συμμετέχει σε αυτή την πολιτική κωμωδία και ανυπομονεί να ξεκινήσουν οι παραστάσεις. 
Μάλιστα, λίγες μέρες πριν την μεγάλη πρεμιέρα, οι συντελεστές της πολυαναμενόμενης παράστασης έδωσαν συνέντευξη τύπου και μίλησαν για αυτή την ξεχωριστή εμπειρία τους.
Η Ναταλία Δραγούμη,  λοιπόν, μίλησε στο TLIFE για το «Ζητείται Ψεύτης«, τον συμπρωταγωνιστή της, Αλέξη Γεωργούλη, την οικογένεια της, αλλά και για τα ψέματα στη ζωή της.
«Η παράσταση είναι πολύ ευχάριστη. Είναι μία μουσική παράσταση, σαν αφρός με πολλά μηνύματα και συναισθήματα. Είναι μία υπερπαραγωγή με πολύ κόσμο και χρώματα!», είπε χαρακτηριστικά. 
Και κατόπιν εξομολογήθηκε: «Προσωπικά με ενοχλεί πολύ το ψέμα και δεν το έχω επιλέξει να ζω με αυτό. Αν κάποιος μου λέει ψέματα θεωρώ πως με προδίδει. 
Δεν μπορώ να χτίσω σχέσεις βασισμένες πάνω στο ψέμα. Ακόμα και σε προσωπικά θέματα με τον άντρα μου λέω πάντα την αλήθεια».
Αναφερόμενη στον σύζυγό της και τα παιδιά τους, που είναι πάνω από όλα και από όλους για εκείνη, όπως έχει δηλώσει πολλές φορές, δεν έκρυψε το μεγάλο της παράπονο. 
«Δεν έχω τον χρόνο που θα ήθελα να περνάω με την οικογένεια μου αλλά προσπαθώ να βρίσκω όσο περισσότερο μπορώ. Βέβαια δεν θα μπορούσα να ζήσω και χωρίς την δουλειά μου», εκμυστηρεύτηκε.
Όσο για την συνεργασία της με τον Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος θα υποδυθεί στο θεατρικό σανίδι τον Θόδωρο Πάρλα ή «Ψευτοθόδωρο, επεσήμανε: «Ο Αλέξης είναι ο άνθρωπος που ανάστησε όλο το project. 
Είναι ένας άνθρωπος με πολύ θετική ενέργεια. Θεωρώ ότι έχει ιδιαίτερη λάμψη και μαγνητίζει τον κόσμο».
Φωτογραφίες Πέτρος Χόντος
tlife.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Η Ναταλία Δραγούμη στο TLIFE: Η συνεργασία με τον Αλέξη Γεωργούλη, η εξομολόγηση για την οικογένειά της και το ψέμα στη ζωή της! (pics)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 969264040870552391
item