Άνοιξε το Taxisnet για την υποβολή δηλώσεων φόρου εισοδήματος 2018 Άνοιξε το Taxisnet για την υποβολή δηλώσεων φόρου εισοδήματος 2018 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άνοιξε το Taxisnet για την υποβολή δηλώσεων φόρου εισοδήματος 2018

Άνοιξε το Taxisnet για την υποβολή δηλώσεων φόρου εισοδήματος 2018

Διαθέσιμη είναι από το βράδυ της Πέμπτης στο Taxisnet η εφαρμογή υποβολής δήλωση φορολογίας εισοδήματος Φυσικών Προσώπων (Ε1-Ε2-Ε3) για τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2018.

Από την υπηρεσία αυτή (https://www.aade.gr/polites/eisodima/dilosi-forologias-eisodimatos-fp-e1-e2-e3) οι φορολογούμενοι μπορούν να υποβάλουν την αρχική εμπρόθεσμη δήλωση φορολογίας εισοδήματος έτους 2019 (για εισοδήματα του 2018) , συνυποβάλλοντας εφόσον υπάρχει υποχρέωση και το έντυπο Ε2 (Αναλυτική κατάσταση για τα μισθώματα ακίνητης περιουσίας) ή/και το έντυπο Ε3 (Κατάσταση οικονομικών στοιχείων από επιχειρηματική δραστηριότητα).

image
Βήμα – βήμα η υποβολή της δήλωσης γίνεται ως εξής:

- Είσοδος με κωδικούς Taxisnet

- Επιλέγω το έτος για το οποίο επιθυμώ την υποβολή δήλωσης.

- Επιβεβαιώνω τα προσωπικά μου στοιχεία (ΑΜΚΑ, Ημ.Γέννησης, Οικογενειακή κατάσταση κ.λπ.).

- Συμπληρώνω τα έντυπα Ε2 και Ε3 εφόσον υπάρχει υποχρέωση. Η σύζυγος υποβάλει τα συνυποβαλλόμενα έντυπα με τους δικούς της κωδικούς πρόσβασης.

- Συμπληρώνω το έντυπο Ε1. Σχετικά μηνύματα καθοδηγούν τον χρήστη και τον ενημερώνουν για τυχόν ανάγκη ελέγχου της υποβληθείσας δήλωσης από τη Δ.Ο.Υ.

- Ενημερώνομαι για το αποτέλεσμα της εκκαθάρισης.

- Υποβάλω τη δήλωση.

- Εκτυπώνω τα έντυπα Ε1, Ε2, Ε3 και την πράξη διοικητικού προσδιορισμού φόρου.
epirusblog.gr
5 of 5
Άνοιξε το Taxisnet για την υποβολή δηλώσεων φόρου εισοδήματος 2018
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 5802480530598450529
Σχόλια
item