Γάμος βόμβα στην ελληνική showbiz! Tο αγαπημένο ζευγάρι ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας! Γάμος βόμβα στην ελληνική showbiz! Tο αγαπημένο ζευγάρι ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γάμος βόμβα στην ελληνική showbiz! Tο αγαπημένο ζευγάρι ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Γάμος βόμβα στην ελληνική showbiz! Tο αγαπημένο ζευγάρι ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας!
Μέσα στο 2019 σχεδιάζουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και έχουν κάθε χρόνο να χαμογελούν!

Άλλωστε, το ζευγάρι είναι αχώριστο από το 2017 και πλέον σχεδιάζει να επισημοποιήσει τη σχέση του! 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Real Life», είχε ακουστεί και παλαιότερα ότι η Κωνσταντίνα Κομματά και ο Γιώργος Σαμαράς είχαν σκοπό να ενώσουν τις ζωές τους, πλέον όμως δεν πρόκειται απλά για επιθυμία, αλλά για κάτι που αναμένεται να γίνει πράξη σύντομα.

Πώς γνωρίστηκαν

Πριν μερικούς μήνες, μιλώντας στο «Gala» και τη Κλεοπάτρα Πατλάκη, η νεαρή ηθοποιός είχε περιγράψει το παρασκήνιο της γνωριμίας της με τον ποδοσφαιριστή:
Οι δυο τους συναντήθηκαν όταν εκείνη έπαιζε στο θεατρικό Ένα εξοχικό παρακαλώ, εμφανίζονταν στους Συμμαθητές, ενώ παράλληλα συμμετείχε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.
«Τον Γιώργο τον γνώρισα όταν ήρθε στο θέατρο μαζί με κάποιους κοινούς μας φίλους. Την πρώτη φορά δεν συστηθήκαμε, όμως ήρθε και ξαναήρθε. 
Τελικά, η ουσιαστική μας γνωριμία έγινε στη Θεσσαλονίκη όταν ο φίλος μας, Χρήστος Ανθόπουλος οργάνωσε το Mannequin Challenge στο οποίο συμμετείχαμε και ο Γιώργος κι εγώ».
Η Κωνσταντίνα Κομματά και ο Γιώργος ΣαμαράςΑποκάλυψε μάλιστα και τι την κέρδισε σ΄εκείνον: « Αυτό που με κέρδισε ήταν ο τρόπος που με πλησίασε και ο χαρακτήρας του. 
Ταιριάζουμε, καθώς είμαστε και οι δυο άνθρωποι χαμηλών τόνων και είτε το πιστεύετε, είτε όχι, δεν έχουμε διαφορές μεταξύ μας. Δεν μαλώνουμε. Μπορεί να έχουμε τις διαφωνίες μας, αλλά και αυτές δεν κρατάνε. Η απόφαση να συγκατοικήσουμε ήρθε γρήγορα. 
Είναι περίεργο, γιατί ως άνθρωπος είμαι πολύ της σταθερότητας και με τρομάζουν οι μεγάλες αλλαγές. Κι όμως, τα τελευταία χρόνια στη ζωή μου, μόνο μεγάλες αλλαγές γίνονται. Με κυνηγά η βαλίτσα».

Τι είχε ειπωθεί την προηγούμενη φορά που κυκλοφόρησαν οι φήμες - Ιούνιος 2018

Αχωριστοι είναι πλέον ο Γιώργος Σαμαράς και η Κωνσταντίνα Κομμάτα.
Η όμορφη ηθοποιός και ο διεθνής ποδοσφαιριστής άφησαν για λίγο την απαιτητική καθημερινότητα και ταξίδεψαν στην Αμερική, που ήταν ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα της Κωνσταντίνας!
Μπορεί η σχέση τους να μετράει σχεδόν έναν χρόνο, όσοι τους γνωρίζουν καλά ωστόσο, υποστηρίζουν ότι οι δυο τους δεν θα αργήσουν να επισημοποιήσουν τον έρωτά τους!
"Σύντομα θα ακούσουμε ευχάριστα νέα", τονίζει πηγή στην εφημερίδα Real, καθώς το ζευγάρι μοιάζει να είναι πιο κοντά από ποτέ στο γάμο και στη δημιουργία οικογένειας!
epirusblog.gr
5 of 5
Γάμος βόμβα στην ελληνική showbiz! Tο αγαπημένο ζευγάρι ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8036427773292285807
Σχόλια
item