Ελένη Φουρέιρα: Το τραγούδι-έκπληξη που θα τραγουδήσει στα MadWalk, η διεθνής συνεργασία και το ταξίδι στο Παρίσι

Ελένη Φουρέιρα: Το τραγούδι-έκπληξη που θα τραγουδήσει στα MadWalk, η διεθνής συνεργασία και το ταξίδι στο Παρίσι
Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας της με δεκάδες sold out εμφανίσεις σε όλη την Ευρώπη! Όπου και αν εμφανίζεται η εκρηκτική τραγουδίστρια προκαλεί πανικό και έχει αποκτήσει χιλιάδες θαυμαστές στο εξωτερικό. 
Η ίδια απολαμβάνει την επαγγελματική της επιτυχία – ειδικά μετά τη συμμετοχή της στην Eurovision 2018 – ενώ όσο περνάει ο καιρός μας εκπλήσσει ευχάριστα με κάθε τι καινούργιο που κάνει.
Η δημοφιλής τραγουδίστρια αυτές τις ημέρες προετοιμάζεται πυρετωδώς για την εμφάνισή της στα Madwalk 2019 by Serkova Crystal Pure – The Fashion Music Project! 
Η Ελένη Φουρέιρα πρόκειται να μας παρουσιάσει το φιλανθρωπικό special act της BSB με τραγούδι-έκπληξη! 
Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, η διάσημη ποπ σταρ θα τραγουδήσει Gypsy Woman (She’s Homeless), της Crystal Waters, μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της δεκαετίας του ’90 και το σίγουρο είναι ότι θα μας ξεσηκώσει!
Μάλιστα, ιδιαίτερη αίσθηση αλλά και ανυπομονησία έχει προκαλέσει η ανακοίνωση της συνεργασίας της Ελένης Φουρέιρα με δύο καταξιωμένους καλλιτέχνες της διεθνούς hip hop σκηνής, τον Snoop Dogg και τον Kaan. Πιο συγκεκριμένα, θα μας παρασύρουν με το «Sirens» που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες από την Panik Records, μαζί με music video διεθνών προδιαγραφών. Το single είναι επανεκτέλεση του θρυλικού «Sweet Dreams (Are Made of This)» των Eurythmics και, μάλιστα, αυτή είναι η πρώτη φορά που το βρετανικό ντουέτο έδωσε την άδεια για επανεκτέλεση του τραγουδιού.
Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του στη Νέα Υόρκη το 2016, ο Kaan γνώρισε τον Snoop Dogg μέσω του κοινού τους φίλου Φώτη Στέφου και αποφάσισαν να συνεργαστούν. 
Το τραγούδι βρέθηκε δύο χρόνια αργότερα και άρχισαν να το δουλεύουν μαζί σε studio του Λος Άντζελες. 
Μετά το mix και το mastering, ο Φώτης Στέφος αποφάσισε ότι… κάτι έλειπε: αυτό το κάτι βρέθηκε στη «μαγεία» της δικής μας Ελένης Φουρέιρα!
Λίγες μετά την εμφάνισή της στα Madwalk, η Ελένη Φουρέιρα θα ταξιδέψει στο Παρίσι όπου θα δώσει για πρώτη φορά συναυλία! 
Η εκρηκτική τραγουδίστρια θα επιστρέψει στην Ελλάδα για λίγες μέρες μετά την εμφάνισή της στις 6 Απριλίου στη γαλλική πρωτεύουσα και θα ξαναβρεθεί στη Γαλλία για δεύτερη συναυλία!


















Παράλληλα, βρίσκεται συνεχώς στο studio και προετοιμάζει πυρετωδώς το πρώτο international album της!
 «Το studio είναι το δεύτερο μου σπίτι», είχε σχολιάσει πριν μερικές ημέρες στο Instagram.
epirusblog.gr
5 of 5
Ελένη Φουρέιρα: Το τραγούδι-έκπληξη που θα τραγουδήσει στα MadWalk, η διεθνής συνεργασία και το ταξίδι στο Παρίσι
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2513645306030465031
item