Πρέβεζα: Το Θεατρικό Εργαστήρι Πρέβεζας φιλοξενεί την παράσταση… μετά μουσικής «Δεν υπάρχει κράτος Madame» Πρέβεζα: Το Θεατρικό Εργαστήρι Πρέβεζας φιλοξενεί την παράσταση… μετά μουσικής «Δεν υπάρχει κράτος Madame» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Το Θεατρικό Εργαστήρι Πρέβεζας φιλοξενεί την παράσταση… μετά μουσικής «Δεν υπάρχει κράτος Madame»

Πρέβεζα: Το Θεατρικό Εργαστήρι Πρέβεζας φιλοξενεί την παράσταση… μετά μουσικής «Δεν υπάρχει κράτος Madame»
Το Θεατρικό Εργαστήρι Πρέβεζας (κάστρο Αγίου Ανδρέα)
 φιλοξενεί την παράσταση… μετά μουσικής

 «Δεν υπάρχει κράτος Madame»
με Παντελή Αμπαζή & Γεράσιμο Γεννατά
μαζί τους ο Σάκης Κοντονικόλας (πιάνο) & ο Παύλος Παφρανίδης (μπουζούκι)
 ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ, στις 21:30
Προπώληση: 10€ & 8€ (μειωμένο)
 («το μαγαζάκι στο Ρολόι» - Βιβή Μπάρκα, Εθν. Αντιστάσεως 37)

Ταμείο: 12€ & 8€ (μειωμένο)
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6977 192 779 & 6970 657 234
Μία παράσταση… διαφορετική από τις άλλες, με τον χαρακτηριστικό τίτλο «δεν υπάρχει κράτος Madame» θα παρουσιάσουν ο πληθωρικός παιχνιδιάρης τραγουδοποιός Παντελής Αμπαζής και ο «σανιδοφάγος» δημοφιλής ηθοποιόςΓεράσιμος Γεννατάς.
Ο Αμπατζής μπαίνει λίγο στα χωράφια του Γεννατά, παιζοτραγουδά και χορεύει μαζί του. Ελαφρά τραγούδια και βαριά λαϊκά, με jazz διάθεση και rock άποψη! 
Ο «ανεξήγητα αρέσω» αιδοιοαοιδός φλερτάρει τη «madame» του και με το «γατόνι» αγκαλιά, δε δείχνει κανένα έλεος για τους κοντούς, αλλά ομολογεί «δε δουλεύω» και τραγουδά στη «Svetlana» τον «ύμνο των χοντρών» και όλοι μαζί αναφωνούν «ζήτω τα λαϊκά κορίτσια!»
Ο Γεράσιμος Γεννατάς από την άλλη, «διηγείται» μελωδικά τα τραγούδια, πλέκοντας με δεξιοτεχνία και υποκριτική μαεστρία, τη μουσική με το θέατρο, το stand up comedy με την επιθεώρηση. 
Εξάλλου, τι άλλο είναι ένα τραγούδι, από έναν τρίλεπτο μονόλογο μετά μουσικής; Μια μικρή ιστορία με κατάλληλη μουσική υπόκρουση, ένα σενάριο τσέπης, με αρχή, μέση και τέλος.
Μαζί οι δύο καλλιτέχνες είναι κάτι παράξενα γοητευτικό! Παίζουν, χορεύουν, τραγουδούν, πειράζουν ο ένας τον άλλον, αυτοσαρκάζονται, βάζουν στο κόλπο το κοινό, τσιγκλάνε τους μουσικούς και απογειώνουν την παράσταση με σπαραξικάρδιες πρόζες, παρεξηγημένα λούμπεν λαϊκά και πιπεράτα παραδοσιακά τραγούδια
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Το Θεατρικό Εργαστήρι Πρέβεζας φιλοξενεί την παράσταση… μετά μουσικής «Δεν υπάρχει κράτος Madame»
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 5656216642114352644
Σχόλια
item