Νίκος Παππάς: «Η Μακεδονία πριν ήταν ξακουστή ως Μακεδονία των γειτόνων»

Νίκος Παππάς: «Η Μακεδονία πριν ήταν ξακουστή ως Μακεδονία των γειτόνων»

Το «Μακεδονία ξακουστή» χρησιμοποίησε ο Νίκος Παππάς στην ομιλία του χθες στη Βέροια για να πει ότι στο παρελθόν όταν ακουγόταν αυτή η ατάκα αφορούσε τα Σκόπια. 

Οπως είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής: «Την αληθεια που πονάει πρέπει να την πούμε. 

Γιατί αν η Μακεδονία ήταν ξακουστή, το προηγουμενο διαστημα, η Μακεδονία δυστυχώς ήταν ξακουστή ως Μακεδονία των γειτόνων και αυτή είναι μία σκληρή αλήθεια, την οποία θα πρέπει όλοι να την αντιμετωπίσουμε». 



Ο υπουργός πάντως στη Βέροια έγινε αποδέκτης νέων αποδοκιμασιών, καθώς πολίτες τον αποδοκίμασαν για τη Συμφωνία των Πρεσπών και τραγουδούσαν το «Μακεδονία ξακουστή». 

Ο κ. Παππάς μιλώντας σήμερα στη δημόσια τηλεόραση χαρακτήρισε περιθωριακούς όσους αντιδρούν.




Να σημειωθεί ότι ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής έγινε αποδέκτης έντονων διαμαρτυριών και χθες κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στο Κιλκίς. 

Η ψυχρή υποδοχή του κόσμου, οι διαμαρτυρίες των κατοίκων και η παταγώδης αποτυχία στην εκδήλωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ ανάγκασαν τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής να εγκαταλείψει το πρωί την περιοχή και να ματαιώσει την επίσκεψή του στον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας και να επιστρέψει στην Αθήνα. 

Ωστόσο, ύστερα από έντονες διαβουλεύσεις και για προφανείς επικοινωνιακούς λόγους η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας, ανακοίνωσε το απόγευμα ότι το πρόγραμμα του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά θα «τρέξει» κανονικά.

Κατόπιν όλων αυτών ο Νίκος Παππάς επέστρεψε στη Βέροια όπου για μια ακόμη φορά έγινε αποδέκτης της έντονης δυσαρέσκειας των πολιτών για την Συμφωνία των Πρεσπών.
epirusblog.gr
5 of 5
Νίκος Παππάς: «Η Μακεδονία πριν ήταν ξακουστή ως Μακεδονία των γειτόνων»
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 4286253861384936501
item