Γιάννενα: Λογοδοσία στο ΠΓΝΙ, απολογισμός για τις ΤΟΜΥ Γιάννενα: Λογοδοσία στο ΠΓΝΙ, απολογισμός για τις ΤΟΜΥ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Λογοδοσία στο ΠΓΝΙ, απολογισμός για τις ΤΟΜΥ

Γιάννενα: Λογοδοσία στο ΠΓΝΙ, απολογισμός για τις ΤΟΜΥ

Παρουσία του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού θα γίνει η εκδήλωση απολογισμού-λογοδοσίας της διοίκησης του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου, τη Δευτέρα 1 Απριλίου, στις 12 το μεσημέρι, στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου.

Η εκδήλωση έχει τίτλο «Το ΠΓΝΙ λογοδοτεί στην κοινωνία. Οι πολίτες προτείνουν το νοσοκομείο των αναγκών τους» και, όπως αναφέρεται, το νοσοκομείο «θα έχει το μέλλον που του αξίζει, μόνο με την ενεργητική συμμετοχή των φορέων και των πολιτών της τοπικής κοινωνίας».

Την ίδια ημέρα, στις 6 το απόγευμα, ο υπουργός Υγείας και ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας Σταμάτης Βαρδαρός θα παρευρεθούν και στον δημόσιο απολογισμό για τον πρώτο χρόνο λειτουργίας των Τ.ΟΜ.Υ. στα Γιάννενα, που διοργανώνει η 6η Υγειονομική Περιφέρεια, στην αίθουσα της Εταιρίας Ηπειρωτικών Μελετών. Στην εκδήλωση θα υπάρχει δυνατότητα παρέμβασης φορέων ή μεμονωμένων πολιτών.


Επίσης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στα Γιάννενα, ο κ. Βαρδαρός θα επισκεφτεί, στις 12 το μεσημέρι, το νέο κτίριο της 2ης Τ.Ο.Μ.Υ Ιωαννίνων (Ναπολέοντος Ζέρβα 57).


agon.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Λογοδοσία στο ΠΓΝΙ, απολογισμός για τις ΤΟΜΥ
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 7523151078836985880
Σχόλια
item