Γιάννενα: Στο ΦΕΚ η σύσταση του Πολυδύναμου

Γιάννενα: Στο ΦΕΚ η σύσταση του Πολυδύναμου
Ένα ακόμη σημαντικό βήμα έγινε για την λειτουργία του Πολυδύναμου στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα.

Η απόφαση για την σύστασή του δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης και έτσι το στοίχημα που έχει βάλει η διοίκηση του Νοσοκομείου για έναρξη της λειτουργίας του στις αρχές Ιουνίου φαίνεται ότι κερδίζεται!
Το Πολυδύναμο αποτελεί μία από τις πιο πρωτοποριακές μονάδες στο χώρο της δημόσιας υγείας καθώς πρόκειται για μία ολοκληρωμένη μονάδα σωματικής αποτοξίνωσης.
Το έργο κατασκευάστηκε με πόρους του ΕΣΠΑ, εξοπλίστηκε επίσης με κοινοτικά κονδύλια και στελεχώνεται ώστε να μπορεί να παράσχει την κατάλληλη φροντίδα και θεραπεία.
Η απόφαση για την σύστασή του στο ΦΕΚ, αναφέρει:
«Στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Χατζηκώστα» συνιστάται «Πολυδύναμο Κέντρο Αντιμετώπισης της κρίσης των χρηστών Ναρκωτικών και Αλκοολισμού», ως αποκεντρωμένη οργανική μονάδα αυτού.
Με τροποποίηση της υπ’ αριθμ. Υ4α/οικ. 112527/2012 (Β΄ 3286) κοινής απόφασης των Υπουργών Οικονομικών, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Υγείας, καθορίζεται ο σκοπός του Πολυδύναμου Κέντρου, οι θέσεις του προσωπικού του, οι οποίες δεν συνυπολογίζονται στα όρια του άρθρου 9 του π.δ. 87/1986 (Α΄ 32), η κατανομή των θέσεων σε κλάδους και ειδικότητες, καθώς και κάθε οργανωτικό και λειτουργικό θέμα.».

epiruspost.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Στο ΦΕΚ η σύσταση του Πολυδύναμου
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 4850383747313093303
item