Γιάννενα: Αγαπημένος προορισμός και τις Αποκριές Γιάννενα: Αγαπημένος προορισμός και τις Αποκριές | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Αγαπημένος προορισμός και τις Αποκριές

Γιάννενα: Αγαπημένος προορισμός και τις Αποκριές
Κοντά στο 100% βρίσκεται η πληρότητα το τριήμερο. 
Αγαπημένος τουριστικός προορισμός, για ένα ακόμη τριήμερο, είναι τα Γιάννενα και ο νομός Ιωαννίνων, με την πληρότητα σε όλα σχεδόν τα καταλύματα και τα ξενοδοχεία να αγγίζει το 100%.
Αποτέλεσμα της πολύ μεγάλης τουριστικής κίνησης που αναμένεται το τριήμερο, η Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων, δεν μπορεί παρά να εκφράζει την ικανοποίηση της.
Οι συντονισμένες προσπάθειες για την ανάδειξη του τουριστικού προορισμού των τεσσάρων εποχών φαίνεται εμπράκτως πως αποδίδεικαρπούς κι αυτό γεννά αισιοδοξία σε μια εποχή που η τοπική οικονομία έχει ανάγκη τόνωσης.
Το τριήμερο της Αποκριάς εκατοντάδες επισκέπτες αναμένεται να πλημμυρίσουν τα Γιάννενα προκειμένου να βρεθούν και να διασκεδάσουν στις παραδοσιακές τζαμάλες ενώ σύμμαχος είναι και ο καλός καιρός που αναμένεται να διατηρηθεί έτσι μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα.
Ο αντιδήμαρχος Τουρισμού, Νίκος Γκόλας, σε χθεσινές του δηλώσεις, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του κόσμου που σταθερά επιλέγει τα Γιάννενα και τις Αποκριές ενώ ανέφερε πως η τουριστική άνοδος είναι αποτέλεσμα πολλών διαφορετικών παραγόντων και συνεργασιών κάνοντας ξεχωριστή αναφορά στους επαγγελματίες του χώρου.
Όπως υπογράμμισε ο κ. Γκόλας «αυτό δείχνει ότι οι προσπάθειες που καταβάλουμε όλοι οι εμπλεκόμενοι συντονισμένα, αποδίδουν καρπούς με τα ξενοδοχεία των Ιωαννίνων να έχουν μεγάλες πληρότητες» είπε ο κ. Γκόλας, τονίζοντας ότι ήδη υπάρχουν προκρατήσεις και για το Πάσχα δείχνοντας την σημαντική άνοδο που καταγράφεται στον αριθμό των επισκεπτών της πόλης.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Αγαπημένος προορισμός και τις Αποκριές
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 5158944860964491238
Σχόλια
item