Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός ξεσπάει: «Οι άνδρες είναι ευνουχισμένοι...»

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός ξεσπάει: «Οι άνδρες είναι ευνουχισμένοι...»
Η γνωστή ηθοποιός θεωρεί πως οι γυναίκες έχουν σηκώσει μπαϊράκι έναντι των ανδρών!

Μάλιστα εκείνη είναι που έκανε το πρώτο βήμα για να τα φτιάξει με τον σύντροφό της. 
Η Δήμητρα Παπαδήμα έχει πολύ συγκεκριμένες απόψεις για τα πράγματα και έχει μάθει να διεκδικεί αυτό που θέλει: «Δεν το επιτρέπω να έχω απωθημένο. Μια φορά ζούμε. Θα του πω «Εγώ άνθρωπε μου είμαι ερωτευμένη». 
Θα του το πω και ας μην γίνει τίποτα. Μου έχει τύχει να είναι παντρεμένος. Δεν γίνεται να μην το εκφράσω. Εγώ. Θεωρώ τους άντρες ευνουχισμένους. Οι γυναίκες έχουν σηκώσει μπαϊράκι.
Όταν την ρώτησαν, αν έχει τύχει να κάνει εκείνη το πρώτο βήμα, η Δήμητρα Παπαδήμα απάντησε: «Με φλέρταρε, αλλά δεν έκανε το βήμα. Δηλαδή θα έφευγα και δεν θα μιλάγαμε. Κι εγώ του έδωσα το τηλέφωνο μου. 
Αυτός ο κύριος είναι ο κύριος Γιάννης Μποσταντζόγλου. Γιατί είναι ένας κύριος πολύ ντροπαλός. Τότε και τώρα παραμένει. Του είπα «αν θες πάρε με».
Με πήρε μετά από μια εβδομάδα και του λέω «άργησες» και του το έκλεισα. Και μετά άρχισε το κυνηγητό που κρατά 27 χρόνια», αναφέρει η ηθοποιός που δεν είναι υπέρ του γάμου: «Με τρομάζει και σιχαίνομαι ότι πρέπει να βάλω την υπογραφή μου για το γάμο. 

Αυτά τα ισόβια δεσμά είναι μόνο για τη φυλακή, δεν είναι για τη ζωή. Όπως όταν πήγα να βγάλω ταυτότητα 15 χρονών, δεν ήθελα να βγάλω ταυτότητα. Δεν είμαι αναρχική, είμαι, αλλά λέμε…»
epirusblog.gr
5 of 5
Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός ξεσπάει: «Οι άνδρες είναι ευνουχισμένοι...»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 377576848221878665
item