Γιάννενα: Στα «σκαριά» η πρώτη Διασυνοριακή Θερμοκοιτίδα για το «επιχειρείν» Γιάννενα: Στα «σκαριά» η πρώτη Διασυνοριακή Θερμοκοιτίδα για το «επιχειρείν» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Στα «σκαριά» η πρώτη Διασυνοριακή Θερμοκοιτίδα για το «επιχειρείν»

Γιάννενα: Στα «σκαριά» η πρώτη Διασυνοριακή Θερμοκοιτίδα για το «επιχειρείν»
Tο Ευρωπαϊκό Περιφερειακό Πλαίσιο Συνεργασίας ανακοινώνει πως σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων διοργανώνει την 1η Εκδήλωση Ευαισθητοποίησης του έργου Young Entrepreneurs Startup School (YESS) την Τετάρτη 3 Απριλίου, στις 09.00 π.μ. στα Ιωάννινα, στο συνεδριακό κέντρο «Κάρολος Παπούλιας».
Το έργο στοχεύει στην δημιουργία της πρώτης Διασυνοριακής Θερμοκοιτίδας εντός των Περιφερειών της Απουλίας, Αχαΐας, Ιονίων Νήσων και Ηπείρου. 
Ο συνολικός στόχος του έργου είναι η προαγωγή του επιχειρηματικού πνεύματος και η επώαση νέων επιχειρήσεων, ενθαρρύνοντας την οικονομική ανάπτυξη των εμπλεκομένων Περιφερειών καθώς και η ανταλλαγή γνώσης και δεξιοτήτων μεταξύ των εταίρων και των εχόντων το έννομο συμφέρον.
Ο συγκεκριμένος στόχος αποτελείται από την δημιουργία και ανάπτυξη μίας εικονικής θερμοκοιτίδας, για καινοτόμες νεοφυείς επιχειρήσεις στους τομείς του: τουρισμού, σχεδίασης (design), γαλάζιας ανάπτυξης και παροχής υπηρεσιών υγείας εξ αποστάσεως (e-health). 
Η Θερμοκοιτίδα θα παρέχει τις περισσότερες υπηρεσίες της τόσο μέσω ενός φυσικού όσο και εικονικού περιβάλλοντος, το οποίο θα επιταχύνει την ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών ιδεών, ενθαρρύνοντας τον από κοινού σχεδιασμό και συνεργασία με μαθητές, φοιτητές, ερευνητές, νέους και ώριμους επιχειρηματίες, μεγιστοποιώντας τα οφέλη των τεχνολογιών διαδικτύου, χρησιμοποιώντας μία προσέγγιση ανοιχτής πρόσβασης στην καινοτομία.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Στα «σκαριά» η πρώτη Διασυνοριακή Θερμοκοιτίδα για το «επιχειρείν»
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 6013162899827350856
Σχόλια
item