Έχεις πυκνά φρύδια; Μάθε τι δείχνουν για τον χαρακτήρα σου Έχεις πυκνά φρύδια; Μάθε τι δείχνουν για τον χαρακτήρα σου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Έχεις πυκνά φρύδια; Μάθε τι δείχνουν για τον χαρακτήρα σου

Έχεις πυκνά φρύδια; Μάθε τι δείχνουν για τον χαρακτήρα σου
Σύμφωνα με εμπειρογνώμονες φυσιογνωμιστές, τα φρύδια είναι σημαντικοί δείκτες της αυτοπεποίθησής μας, της λογικής, των οργανωτικών ικανοτήτων μας και του πώς λαμβάνουμε αποφάσεις. 

Πυκνά φρύδια

Αν τα φρύδια μας είναι μεγάλα σαν βούρτσα που έχει σαρώσει τις τρίχες προς τα πίσω με τα άκρα ελαφρώς παχιά, μας καταλαμβάνει εύκολα απογοήτευση, αν οι άλλοι μας κρατούν πίσω από ό,τι θέλουμε να κάνουμε, επειδή είμαστε πολύ καλοί στο να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν.

Είμαστε άτομα πολύ συναισθηματικά και παίρνουμε τις περισσότερες από τις αποφάσεις μας με βάση το συναίσθημα. 


Το μεγαλύτερο πρόβλημα μας κρύβεται στη διαχείριση ή την εξοικονόμηση χρημάτων , κατά το μεγαλύτερο μέρος του ζωής μας, γεγονός που μπορεί να μας οδηγήσει σε οικονομική κρίση.

Η μεγάλη είδηση είναι ότι αν είμαστε άνδρες με αυτά τα φρύδια, μπορεί να έχουμε καλή τύχη πριν από την ηλικία των 43, αλλά στα επόμενα τέσσερα χρόνια, υποφέρουμε συνήθως από μια δόση κακής τύχης. 

Εάν είμαστε γυναίκες με αυτά τα φρύδια, τότε θα έχουμε σοβαρά προβλήματα που σχετίζονται με το γάμο στην ηλικία των τριάντα.

epirusblog.gr
5 of 5
Έχεις πυκνά φρύδια; Μάθε τι δείχνουν για τον χαρακτήρα σου
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 3023514541861149412
Σχόλια
item