Θεσπρωτία: Η Φιλαρμονική Φιλιατών στην Κέρκυρα

Θεσπρωτία: Η Φιλαρμονική Φιλιατών στην Κέρκυρα
Στα πλαίσια των Εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της, η Φιλαρμονική του Δήμου Φιλιατών πραγματοποίησε ταξίδι εκπαιδευτικού χαρακτήρα στην Κέρκυρα, την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019. 50 Μουσικοί και άλλοι τόσοι συνοδοί-γονείς-κηδεμόνες επισκέφτηκαν τη Φιλαρμονική Εταιρεία Κέρκυρας (ΦΕΚ) »Παλαιά», όπου είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους της Φιλαρμονικής (Μουσείο Μουσικής, Βεστιάριο, Βιβλιοθήκη, Αίθουσα Συναυλιών κ.α). Το σημαντικότερο όλων ήταν η από κοινού πρόβα της Φιλαρμονικής Φιλιατών με τα μέλη της Μπαντίνας της ΦΕΚ, υπό τη διεύθυνση του εξαίρετου Αρχιμουσικού κ.Σπύρου Προσωπάρη!
Οι μουσικοί μας απέσπασαν τα πλέον κολακευτικά σχόλια για το μουσικό-καλλιτεχνικό τους επίπεδο, αποτέλεσμα σκληρής, μεθοδικής και στοχευμένης προσπάθειας… Ο σκοπός του εκπαιδευτικού ταξιδίου ήταν ακριβώς αυτός…οι μουσικοί μας να παίξουν, να επικοινωνήσουν, να ανταλλάξουν απόψεις-ιδέες-συναισθήματα με άλλους μουσικούς…να »μετρήσουν» τις ικανότητές τους και να προβληματιστούν…Τα συμπεράσματα που αντλήθηκαν ήταν τα αναμενόμενα.
Η Φιλαρμονική Φιλιατών διατηρεί υψηλού επιπέδου Μουσικό και Καλλιτεχνικό προφίλ με Εκπαιδευτικό προσανατολισμό και Συναυλιακούς στόχους, αλλά και εμφανίσεις που λαμπρύνουν τις Εθνικές και Θρησκευτικές μας Επετείους!!!
Τη Φιλαρμονικής μας συνόδευσαν στο ταξίδι ο κ. Σπύρος Πανταζής (μέλος του Δ.Σ του ΟΚΠΠΠΑΔΗΦ) η κα. Κωνσταντίνα Κώτση (Γραμματέας του ΟΚΠΠΠΑΔΗΦ), και ο κος.Γιάννης Γούλας( μόνιμος κάτοικος Κέρκυρας) αλλά και παλαιό μέλος της Φιλαρμονικής μας, που στο κάλεσμα μας, ανταποκρίθηκε με ιδιαίτερη χαρά!!! 
Θερμές ευχαριστίες στον Πρόεδρο κο. Παδοβά και το Δ.Σ της ΦΕΚ, στον Αρχιμουσικό της κο.Σπύρο Προσωπάρη αλλά και σε όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό, για την υπέροχη εμπειρία.
Θερμές ευχαριστίες στον Πρόεδρο και το Δ.Σ του νομικού μας προσώπου ΟΚΠΠΠΑΔΗΦ για την αρωγή τους στην πραγματοποίηση αυτού του εκπαιδευτικού ταξιδίου της Φιλαρμονικής Φιλιατών.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, εσωτερικός χώρος
epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Η Φιλαρμονική Φιλιατών στην Κέρκυρα
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 2957306568161738593
item