Γιάννενα: Πίσω από το Γιαννιώτικο Σαλόνι Γιάννενα: Πίσω από το Γιαννιώτικο Σαλόνι | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Πίσω από το Γιαννιώτικο Σαλόνι

Γιάννενα: Πίσω από το Γιαννιώτικο Σαλόνι

Την κακή κατάσταση των δρόμων πίσω από το Γιαννιώτικο Σαλόνι, τα ατελείωτα δημοτικά συμβούλια, το χρόνιο θέμα της μετακίνησης των φοιτητών, την υπογειοποίηση του φωτισμού στο Κάστρο, τα θούρια (ξανά), τον Γιάνη με ένα νι και τις κομμένες συντάξεις σχολιάζει η σημερινή Τσιμπίδα του Ηπειρωτικού Αγώνα. Τη συνοδεύει ένα υπό κατάρρευση σπίτι του Κάστρου.

Για την κατάσταση στο Γιαννιώτικο Σαλόνι και την αποκοπή του από την πόλη και τους ανθρώπους της έχουμε γράψει πολλές φορές. 
Ένα μοναδικής φυσικής ομορφιάς μέρος –ακόμη και στις άδοξες μέρες που του επιφυλάξαμε- μένει ανεκμετάλλευτο για τους γνωστούς και χιλιοειπωμένους λόγους, τη στιγμή που άλλοι χώροι -λιγότερο όμορφοι και περισσότερο μακρινοί από τις γειτονικές τους πόλεις- σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας αποτελούν πόλο έλξης πολλών τουριστών.
Αναγνώστες επικοινωνούν μαζί μας τελευταία για να διαμαρτυρηθούν και για την κατάσταση των δρόμων πίσω από το Γιαννιώτικο Σαλόνι, την οποία περιγράφουν επιεικώς ως «απελπιστική». 
Με τις βροχές λάσπες και με την ξηρασία σκόνη, επαναλαμβάνουν χαρακτηριστικά. Και μιλούν για όλους τους δρόμους πέριξ σε απόσταση λιγότερη του ενός χιλιομέτρου, όπως είναι η οδός Μελιγγών και Γλάρου, που βρίσκονται ακριβώς πίσω από το Γιαννιώτικο Σαλόνι. 
Επιπλέον, επισημαίνουν και την απουσία πεζοδρομίων στους παραπάνω δρόμους. Μας ζητούν να γράψουμε κάτι, μήπως και βελτιωθεί έστω και λίγο η κατάσταση. Τώρα που γίνονται ή έχουν προγραμματιστεί να γίνουν έργα σε όλη σχεδόν την πόλη, ας έχουν οι υπεύθυνοι υπόψη και αυτή την πλευρά της.
agon.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Πίσω από το Γιαννιώτικο Σαλόνι
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 7512324430103385270
Σχόλια
item