Πρέβεζα: Ξεπέρασε Κάθε Προσδοκία Η Μεγάλη Αποκριάτικη Παρέλαση Του Κομιτάτου Στην Πρέβεζα![Φωτό-Βίντεο] Πρέβεζα: Ξεπέρασε Κάθε Προσδοκία Η Μεγάλη Αποκριάτικη Παρέλαση Του Κομιτάτου Στην Πρέβεζα![Φωτό-Βίντεο] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Ξεπέρασε Κάθε Προσδοκία Η Μεγάλη Αποκριάτικη Παρέλαση Του Κομιτάτου Στην Πρέβεζα![Φωτό-Βίντεο]

Πρέβεζα: Ξεπέρασε Κάθε Προσδοκία Η Μεγάλη Αποκριάτικη Παρέλαση Του Κομιτάτου Στην Πρέβεζα![Φωτό-Βίντεο]

Τα καλύτερο καρναβάλι στην 14χρονη πορεία του!

Περίπου 5000 καρναβαλιστές σύμφωνα με τους διοργανωτές συμμετείχαν στην μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας το βράδυ του Σαββάτου, αποδεικνύοντας και στην πράξη ότι είναι το μεγαλύτερο καρναβάλι της Ηπείρου και γίνεται στην Πρέβεζα, καθώς φέτος οι συμμετοχές ξεπέρασαν και τις προσδοκίες των διοργανωτών αφού ήταν το καλύτερο καρναβάλι από κάθε άλλη χρονιά, προσελκύοντας κόσμο από όλη την Ελλάδα. 

Για τέσσερις ώρες περίπου στους δρόμους της πόλης -που είχαν «πλημμυρίσει» από κόσμο- είχε στηθεί ένα ξέφρενο αποκριάτικο πάρτι, το οποίο συνεχίστηκε στα μαγαζιά της πόλης μέχρι το πρωί. 

Την παρέλαση άνοιξε ο βασιλιάς Καρνάβαλος "Μαέστρος" και ακολούθησαν τα γκρουπ. Στο επίκεντρο βρέθηκε και η βασίλισσα του καρναβαλιού Γιάννα Αλαμάνου (Joana Teimo καλλιτεχνικό) που μαγνήτισε τα βλέμματα όλων. 

Τη μουσική επιμελήθηκε ο DJ Σπύρος Νταής παρασύροντας τους πάντες σε ρυθμούς samba. Ο Πρόεδρος του Κομιτάτου Σπύρος Πλέουρας ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν και βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η μεγάλη γιορτή, ανανεώνοντας το ραντεβού για του χρόνου. 

Την αποκριάτικη παρέλαση παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρ. Μπαΐλης, Αντιδήμαρχοι , Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πλήθος κόσμου. 

Οι εκδηλώσεις στην Πρέβεζα συνεχίζονται σήμερα Κυριακή και ώρα 6 το απόγευμα στην πλατεία Ελευθερίας (καφέ Ζόγκαρη), όπου θα πραγματοποιηθεί μια πρωτότυπη ποδηλατάδα με καρναβαλιστές (καρναβαλάδα) στο ιστορικό κέντρο, ενώ μόλις σκοτεινιάσει, το Κομιτάτο σε συνεργασία με τους αλιείς θα "φωτίσει" τη νύχτα με την βαρκαρόλα, το κάψιμο του καρνάβαλου στην θάλασσα και τα βεγγαλικά.

 
Δημ.Ραδιοφωνία Πρέβεζας
video n.p photography
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Ξεπέρασε Κάθε Προσδοκία Η Μεγάλη Αποκριάτικη Παρέλαση Του Κομιτάτου Στην Πρέβεζα![Φωτό-Βίντεο]
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 3497972766945582303
Σχόλια
item