Ο Νίνο μας δείχνει τα τατουάζ στο στήθος του Ο Νίνο μας δείχνει τα τατουάζ στο στήθος του | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ο Νίνο μας δείχνει τα τατουάζ στο στήθος του

Ο Νίνο μας δείχνει τα τατουάζ στο στήθος του
Ο Νίνο δημοσίευσε φωτογραφία με τα τατουάζ στο στήθος του
Ο διάσημος τραγουδιστής αποφάσισε να κοινοποιήσει φωτογραφία του στο instagram, στην οποία βλέπουμε τα τατουάζ που κοσμούν το στήθος και την κοιλιά του. 
Τα τατουάζ είναι αρκετά, με αρκετές ημερομηνίες και σύμβολα, και ο καλλιτέχνης τα δείχνει για πρώτη φορά. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι ακόλουθοί του ανταποκρίθηκαν θετικά, αφήνοντας likes και σχόλια. 
Ο Νίνο διανύει μια πολύ καλή περίοδο στην επαγγελματική του πορεία, καθώς η επανακυκλοφορία του τραγουδιού "Παράνοια" σημειώνει τεράστια επιτυχία, καθώς παίζει ασταμάτητα στα ραδιόφωνα, ενώ μετρά εκατομμύρια θεάσεις στο youtube. 
Ακόμη, ο Νίνο πρόκειται να κάνει ταινία με τον Χρήστο Μάστορα, της οποίας ο τίτλος δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός, αλλά έχουν ήδη διαρρεύσει κάποιες πληροφορίες σχετικά με το ξεκίνημά τους στο χώρο του κινηματογράφου. 
Το σενάριο υπογράφουν ο Νίνο και ο Χρήστος Μάστορας. Το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων θα πραγματοποιηθεί στη Σύμη. Τα γυρίσματα της ταινίας θα γίνουν τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο και η ταινία θα βγει στην μεγάλη οθόνη τον ερχόμενο χειμώνα. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα δύσκολο project που έχει ιδιαίτερες τεχνικές απαιτήσεις, όμως τόσο ο Νίνο όσο και ο Χρήστος, είναι τόσο ενθουσιασμένοι που το αποτέλεσμα θα είναι συναρπαστικό.
Δείτε τη φωτογραφία του.
epirusblog.gr
5 of 5
Ο Νίνο μας δείχνει τα τατουάζ στο στήθος του
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4958120480696128683
Σχόλια
item