Πρέβεζα: Γεννηματά από Πρέβεζα- Πυρά κατά Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη

Πρέβεζα: Γεννηματά από Πρέβεζα- Πυρά κατά Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη

Δριμεία επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και τη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε από την η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

«Ο πρωθυπουργός βρίσκεται σε παραλήρημα από τον πανικό μπροστά στην ήττα» είπε ο η κ. Γεννηματά κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα πως «όλο το διάστημα που κυβερνά, στην πραγματικότητα έφτιαξε τη Νέα Δεξιά, με σκληρές αντιλαϊκές πολιτικές και περικοπές».«Κυβέρνησε με ακροδεξιούς. Κάνει delivery υπουργείων στους πρόθυμους κυνηγούς καρέκλας, τους οποίους μαζεύει από παντού. 

Από την άκρα Δεξιά, τη Δεξιά και τα αζήτητα της Κεντροαριστεράς», τόνισε η κ. Γεννηματά. Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «αδειάζει τους βουλευτές του, αφού τους χρησιμοποίησε για να ψηφίσουν τα πάντα, σαν στημένη λεμονόκουπα».

Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ καταλόγισε στον Αλέξη Τσίπρας ότι «έφτιαξε στην πραγματικότητα μαζί με την καραμανλική συνιστώσα που τον στηρίζει, τη Νέα Δεξιά και τώρα που είναι σε απελπισία ψάχνει έναν προσωπείο για να διαχειριστεί την επόμενη μέρα». 

«Κατάχρηση της εξουσίας και καθεστωτισμός: αυτό είναι το ύφος και ήθος της κυβέρνησης Τσίπρα», ανέφερε η κ. Γεννηματά τονίζοντας ότι «πρόκειται για ένα πολιτικό και ιδεολογικό αχταρμά που “χτυπάει” τον ελληνικό λαό και διαλύει τη χώρα».

«Όμως ό,τι και να κάνει, η κυβέρνηση του πλησιάζει το τέλος της και έρχεται η ώρα της κρίσης», τόνισε η κ. Γεννηματά για να προσθέσει: «ΣΥΡΙΖΑ και προοδευτική συμμαχία είναι το τελευταίο ανέκδοτο».

Μιλώντας για το θέμα της οικονομίας η κ. Γεννηματά είπε ότι «η ζημιά από τη διακυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ξεπερνά τα 200 δις, ενώ 20 δις χάθηκαν στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών που πέρασαν σε ξένα χέρια και πρόσθεσε πως «η ανάπτυξη καρκινοβατεί, οι φόροι πνίγουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις».

Όσον αφορά στην κοινωνική πολιτική, είπε -μεταξύ άλλων- πως η κυβέρνηση διέλυσε το ΕΣΥ, ότι τα Νοσοκομεία έχουν φτάσει στο κόκκινο και ότι οι έμμεσοι φόροι γονατίζουν τους πιο αδύναμους. «Το Κίνημα Αλλαγής μπορεί να εγγυηθεί την αξιοπρέπεια των εργαζομένων, των άνεργων, των συνταξιούχων», υπογράμμισε η κ. Γεννηματά.

Η Φώφη Γεννηματά έστρεψε τα βέλη της και κατά της Νέας Δημοκρατίας, την οποία κατηγόρησε πως εκφράζει «ό,τι πιο συντηρητικό και οπισθοδρομικό για τον τόπο».«Δεν είναι λύση η επιστροφή της δεξιάς. 

Η χώρα δεν έχει ανάγκη αποδοκιμάζοντας τον απερχόμενο πρωθυπουργό να επιλέξει έναν επίδοξο αντικαταστάτη του, που δεν έχει ουσιαστικό πρόγραμμα διακυβέρνησης και εξόδου από την κρίση», τόνισε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ.

Συμπλήρωσε μάλιστα ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «προσδοκά να ολοκληρώσει τις συμφωνίες υποταγής για να καθίσει αναπαυτικά πάνω σ’ αυτές και να διαχειριστεί τα πράγματα». «Δεν είναι ο κ. Μητσοτάκη και η ΝΔ οι “σωτήρες” απέναντι στα δεινά που προξενεί ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Για μας η ΝΔ είναι ο πολιτικός και ιδεολογικός αντίπαλος μην το ξεχνάμε» τόνισε χαρακτηριστικά.«Να ξεμπερδεύουμε με το παλιό του ΣΥΡΙΖΑ, να ξεμπερδεύουμε με την δεξιά πολιτική από την fake αριστερά. 

Να γίνει ξανά ισχυρό το μέτωπο απέναντι στην δεξιά της ΝΔ, να γίνει και πάλι κυρίαρχο το δίλημμα «Πρόοδος ή Συντήρηση»», κατέληξε η κ. Γεννηματά.
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Γεννηματά από Πρέβεζα- Πυρά κατά Αλέξη Τσίπρα και του Κυριάκου Μητσοτάκη
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 8102354265142162119
item