Τελικά τα ψώνια μπορούν να σου φτιάξουν τη διάθεση; Τελικά τα ψώνια μπορούν να σου φτιάξουν τη διάθεση; | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τελικά τα ψώνια μπορούν να σου φτιάξουν τη διάθεση;

Τελικά τα ψώνια μπορούν να σου φτιάξουν τη διάθεση;
Όταν δεν είσαι στα καλύτερα σου, μια βόλτα στα μαγαζιά για shopping ή έστω και για windows shopping θα σε κάνει να ξεχαστείς και να χαλαρώσεις. 

Αυτό ισχύει και για τους άνδρες και τις γυναίκες, όσο κι αν θέλουμε να το «φορτώσουμε» μόνο στο γυναικείο φύλο.

Όταν δεν έχεις τα κέφια σου ή νιώθεις πως χρειάζεσαι μια αλλαγή, η βόλτα στα μαγαζιά είναι μια καλή επιλογή. Το περπάτημα θα σε κάνει να ηρεμήσεις. 

Ο κόσμος γύρω σου, θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα πιο χαλαρά. Η φάση επιλέγω, δοκιμάζω, βγάζω- βάζω θα σε κάνει να ξεχαστείς έστω και για λίγο. Θα κάνεις μια αλλαγή. Κάτι καινούργιο θα μπει στη ζωή σου, και συγκεκριμένα στην ντουλάπα σου.


Όταν κάτι νέο έρχεται στη ζωή σου, πάντα σε κάνει να νιώθεις καλύτερα. Φαινομενικά, μπορεί να είναι κάτι μικρό, αλλά στην ουσία θα σε κάνει να νιώσεις πως έκανες κάτι για εσένα. 

Μερικές φορές όλοι, όσο σκληροί κι αν θέλουμε να είμαστε, χρειαζόμαστε λίγο «κανάκεμα». Με μια αγορά πετυχαίνουμε ακριβώς αυτό. Δείχνουμε στον εαυτό μας πως του προσφέρουμε κάτι για να νιώσει καλύτερα.

Όπως όλα έτσι κι εδώ χρειάζεται μέτρο. Μπορείς, όταν θες να αλλάξεις διάθεση, να κάνεις μια βόλτα στα μαγαζιά, αλλά όχι να είναι αυτοσκοπός το να αγοράζεις πράγματα.

Προφανώς, τα ψώνια μπορούν να φτιάξουν τη διάθεση, έστω και για λίγο! Είναι μια καλή ευκαιρία να κάτσεις μόνος σου, να κάνεις βόλτα ή ακόμα και να διασκεδάσεις με κάποιο φίλο/-η. Αλλά χωρίς υπερβολές.

epirusblog.gr
5 of 5
Τελικά τα ψώνια μπορούν να σου φτιάξουν τη διάθεση;
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 2994340306852017640
Σχόλια
item