Χειροπέδες στον μεγαλύτερο χονδρέμπορο κόκας στην Αθήνα

Χειροπέδες στον μεγαλύτερο χονδρέμπορο κόκας στην Αθήνα

Στα χέρια της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής ένας από τους μεγαλύτερους χονδρεμπόρους κοκαίνης της Αθήνας. 

Ο 34χρονος που είχε έρθει τους τελευταίους μήνες στην Ελλάδα και είχε “λευκό” ποινικό παρελθόν εισήγαγε καθαρή κοκαΐνη από τη Λατινική Αμερική, την έσπαγε για να τριπλασιάζει το βάρος της και στη συνέχεια τη μοίραζε στα κυκλώματα για ρίξουν τη λεγόμενη “λευκή κυρία” στα σαλόνια της Αθήνας. 

Όμως μια πληροφορία που έφθασε στα γραφεία της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής κινητοποίησε τους αξιωματικούς και με μια επιχείρηση που πραγματοποίησαν αργά το βράδυ στο Μοσχάτο κατάφεραν να μπλοκάρουν τον χονδρέμπορο να του περάσουν χειροπέδες και να κατασχέσουν το εμπόρευμα που έκρυβε σε καβάντζα δίπλα από το σπίτι όπου διέμενε με την αδερφή του. 

Δεκατρία κιλά καθαρής κοκαίνης τα οποία είχαν εισαχθεί από τα καρτέλ της Λατινικής Αμερικής τα οποία δεν είχαν ανοιχτεί ακόμα προκειμένου να “σπάσουν” και να τριπλασιαστούν αξίας που ξεπερνά το μισό εκατομμύριο ευρώ. 

Ειδικότερα βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν : 13 κιλά και 118 γραμμάρια κοκαΐνη , 510 γραμμάρια ηρωίνη, τοο χρηματικό ποσό των 1.900 ευρώ, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας μια συσκευή κινητής τηλεφωνίας και ένα ζεύγος κλειδιών. 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε στον αρμόδιο ανακριτή ενώ οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, συνεχίζουν τις έρευνες ψάχνοντας το δίκτυο που είχε στήσει ο 34χρονος για να σπρώχνει την κοκαίνη στην Αθήνα.
epirusblog.gr
5 of 5
Χειροπέδες στον μεγαλύτερο χονδρέμπορο κόκας στην Αθήνα
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 8797218112568533167
item