Γιάννενα: Συνέλευση και εκλογές στον Ερυθρό Σταυρό

Γιάννενα: Συνέλευση και εκλογές στον Ερυθρό Σταυρό

Με την ελπίδα ότι κάτι θ΄ αρχίσει να αλλάζει στον Ερυθρό Σταυρό, ο οποίος τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας έχει περάσει από… συμπληγάδες, φτάνοντας ακόμη και στο σημείο της απαξίωσης, πραγματοποιούνται εκλογές μεθαύριο, Κυριακή τόσο για την ανάδειξη του νέου Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου, όσο και για των περιφερειακών.

Σύμφωνα με την πρόσκληση του Περιφερειακού Τμήματος του ΕΕΣ Ιωαννίνων την Κυριακή, 31 Μαρτίου τα μέλη του καλούνται στην περιφερειακή συνέλευση με ώρα έναρξης 11 π.μ., στα γραφεία του (Γ. Παπανδρέου 2). Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είναι:


- Ορισμός Εφορευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια αρχαιρεσιών ανάδειξης 9 Μελών και 2 Αναπληρωματικών Μελών για το Περιφερειακό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Ιωαννίνων.
- Εκλογή 9 Μελών και 2 Αναπληρωματικών Μελών για το Περιφερειακό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Ιωαννίνων.


Οι υποψήφιοι στα Γιάννενα
Οι υποψήφιοι για τον Ερυθρό Σταυρό Ιωαννίνων είναι οι εξής (μέχρι 9 σταυρούς)
Αλεξίου Δημήτριος του Θωμά, Αναγνώστου Γεωργία του Σταύρου, Γιαννακάκης Ιωάννης του Αντωνίου, Γκόγκος Σωτήριος του Αθανασίου, Καλογιάννη Αικατερίνη του Δημητρίου, Καμπούρη Δέσποινα του Ευστρατίου, Καπρίτσιου Αντιγόνη του Δημητρίου, Κοντογιώργος Ευθύμιος του Αθανασίου, Μαντζούκας Παναγιώτης του Πέτρου, Μάτσα Σιμχα – Αλλέγρα του Ιωσήφ, Μπενέκου Τατιανή του Χριστοφόρου, Μπισέλας Ιωάννης του Ελευθερίου, Μπίτσης Σπυρίδων του Θεοφάνη, Νίκας Σπυρίδων του Αθανασίου, Ντακαλέτσης Κωνσταντίνος του Βασιλείου, Παπαναστασίου Σταύρος του Ιωάννη, Σκαπινάκης Πέτρος του Αδαμαντίου, Σκλουπιώτης Βλάσιος του Σωτηρίου, Τέλη Αθηνά του Ιωάννη, Τόπουλου Κωνσταντίνα του Βασιλείου, Φουνταρα – Ζήση Ανθούλα του Κωνσταντίνου, Χάιδος Αθανάσιος του Νικολάου.


proinoslogos.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Συνέλευση και εκλογές στον Ερυθρό Σταυρό
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 6882388145143817236
item