Πρέβεζα: Υπεγράφη η σύμβαση για την Επισκευή και βελτίωση του Κολυμβητηρίου του Δήμου Πρέβεζας. Πρέβεζα: Υπεγράφη η σύμβαση για την Επισκευή και βελτίωση του Κολυμβητηρίου του Δήμου Πρέβεζας. | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Υπεγράφη η σύμβαση για την Επισκευή και βελτίωση του Κολυμβητηρίου του Δήμου Πρέβεζας.

Πρέβεζα: Υπεγράφη η σύμβαση  για την Επισκευή και βελτίωση του Κολυμβητηρίου του Δήμου Πρέβεζας.

Στην υπογραφή προγραμματικής  σύμβασης προχώρησαν ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης  και ο  Δήμαρχος  Πρέβεζας Χρήστος  Μπαϊλης για την υλοποίηση του έργου:

“Επισκευή – συντήρηση μηχανολογικών & κτιριακών εγκαταστάσεων κολυμβητηρίου Δήμου Πρέβεζας Ν. Πρέβεζας”.


Η  υπογραφή  της σύμβασης έγινε στο γραφείο του κ .Βασιλειάδη  παρουσία του Υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Βουλευτή Πρέβεζας Κωνσταντίνου Μπάρκα.


Ο προυπολογισμός  του έργου ανέρχεται  στις 290.000,00 ευρώ και σύμφωνα με τον Δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαϊλη   οι παρεμβάσεις που περιλαμβάνονται   θα αναβαθμίσουν σημαντικά τις υπάρχουσες υποδομές ενώ θα προσθέσουν και νέες.


Μεταξύ άλλων  θα πραγματοποιηθούν  εργασίες στεγάνωσης και αποκατάστασης κολυμβητικής  πισίνας,   αντικατάστασης δικτύων σωληνώσεων και μηχανοστασίου,  εσωτερικού  ηλεκτροφωτισμού κολυμβητικής δεξαμενής,  θέρμανσης του νερού της κολυμβητικής δεξαμενής,  κατασκευής στέγασης ανοιχτών χώρων (θόλοι-μπαλόνια) καθώς και   οικοδομικές εργασίες-συντήρηση κτιριακών εγκαταστάσεων.
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Υπεγράφη η σύμβαση για την Επισκευή και βελτίωση του Κολυμβητηρίου του Δήμου Πρέβεζας.
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 3567119244894600180
Σχόλια
item